Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Julklappstips på träleksaker

Hårda paket under granen i år? Här har vi samlat alla gedigna träleksaker som barnen älskar att leka med. Här hittar du allt från klassiska skallror och tåg från Brio till lära-gå-vagnar och klossar i fina färger från Kids Concept. Bultbrädor, greppvänliga bilar, garage, matlek, stapelleksaker och mycket annat kul, välkommen att hitta just dina favoriter!

Filtrera

Blå
Babblarna
Bambam
Djeco
Hevea
JaBaDaBaDo
Jollein
Kids Concept
Konges Slöjd
Liewood
Melissa & Doug
Micki
Pippi Långstrump
Sebra

Pris

72produkter

Med gedigna och väl tillverkade träleksaker som håller i flera år kan ditt barn leka kreativa lekar som stimulerar fantasin. Här finns pedagogiska träleksaker anpassade till de allra yngsta och leksaker tillverkade i FSC-märkt trä, målade med giftfri färg. I vårt breda utbud hittar du bilar, fordon och garage, bultbrädor, låtsasmat och köksmaskiner, klossar och stapelleksaker, pussel för de minsta och mycket mer!

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16