Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Julklappstips på inredning


Kan man ge bort inredning i julklapp? Klart man kan! Hos oss hittar du ett stort utbud av fina inredningsdetaljer så väl som populära möbler till barnens rum. Kika runt bland mysiga sittpuffar, roliga bollhav och smarta barngrindar. Vi är säkra på att du kommer att hitta många fina guldkorn här!

Filtrera

Beige
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Lila
Orange
Rosa
Röd
Svart
Vit
Babydan
JaBaDaBaDo
Kids Concept
Konges Slöjd
Lascal
Liewood
Nofred
Roommate
Segr
That's mine

Pris

48produkter

Indredning till barnrum i julklapp


Det är inte mycket som slår lyckan av att leka i ett spännande bollhav! Hos oss hittar du bollhav i fina färger som smälter in med övrig inredning i hemmet. Bland våra sittpuffar finns puffar som blir en fin inredningsdetalj och sittpuffar som även fungerar som förvaring. Här köper ni också smidiga barngrindar som skyddar det finaste ni har, era barn. Säkerhetsgrindar kan användas i trappor, dörröppningar och runt kaminer och eldstäder.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30