Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Julklappstips - gåstolar & babygym


Vi tipsar om babygym, gåvagnar och roliga aktivitetscenter till din växande baby. Även de allra minsta uppskattar att ligga under ett babygym och titta på de hängande leksakerna. När barnet kan sitta själv kan ett aktivitetscenter roa hen en längre stund. Vi har även ett fint utbud av lära-gå-stolar och vagnar till alla små äventyrare som ska ut och upptäcka sin omgivning på egen hand.

Filtrera

Beige
Blå
Grå
Grön
Gul
Orange
Rosa
Babblarna
Babyfehn
Done By Deer
Franck & Fischer
JaBaDaBaDo
Kaxholmen
Kids Concept
Konges Slöjd
Lilac Sunday
Nattou
Sebra
Skip Hop
Taf Toys

Pris

45produkter

Här har vi samlat våra tips på julklappar som är anpassade till roliga, aktiva stunder för ditt barn. Mjuka och fina babygym till de allra yngsta som stimulerar flera av barnets sinnen. Spännande aktivitetsstolar och roliga lära-gå-stolar som passar när ditt barn kan sitta själv. I sortimentet av lära-gå-vagnar hittar du fina vagnar som kan anpassas efter ditt barns motorik. När vagnen inte längre behövs som stöd för att gå kan den användas att köra leksaker i. Kort och gott, riktigt bra julklappstips till alla nyfikna och aktiva barn! 

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30