Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Julklappstips - Det lilla köket


Eftersom barn gärna gör som vi vuxna gör är leksaker till det lilla köket alltid uppskattade och populära. Vi har ett stort utbud av låtsasmat i hög kvalitet, här hittar du även fina leksaksspisar och många inspirerande tillbehör som blir perfekta julklappar till alla leksugna barn!

Filtrera

Grå
Gul
Rosa
JaBaDaBaDo
Janod
Kids Concept
Liewood
Maileg
Melissa & Doug
Micki
Sebra

Pris

43produkter

Oavsett om ditt hjärta älskar att leka konditor med underbara kakor, bakelser och köksmaskiner eller restaurang med fint återgivna maträtter så kommer du hitta vad du letar efter här. I vårt utvalda utbud hittar du även spisar, kassaapparater och många fina tillbehör som kryddar köksleken lite extra. Du klickar tryggt och smidigt hem dina varor med snabb leverans. 

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30