Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Julklappstips 1-2 år


I åldern 1–2 år vill barnen gärna göra som de vuxna gör. Leksaker som uppmuntrar barnet att spegla sin omgivning och låter hen härma oss vuxna brukar vara spännande. Klossar, enklare pussel och stapelbara leksaker tränar ditt barns finmotorik. Här hittar du roliga och bra julklappstips som passar i åldern 1–2 år.

Filtrera

Beige
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Lila
Rosa
Röd
Svart
Vit
Babblarna
Brio
Djeco
JaBaDaBaDo
Kidkii
Kids Concept
Liewood
Melissa & Doug
Roommate
Rubens Barn
Sebra
Stickstay
Stokke

Pris

55produkter

Julklappar till 1-åring


Att handla julklappar till 1-åring kan vara något av det roligaste som finns! Hos oss hittar du allt från mjuka gosedjur till spännande aktivitetsleksaker. Här har vi samlat många av våra storsäljande julklappar till barn mellan 1-2 år som du enkelt klickar hem med snabb leverans och fri frakt.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30