Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Sittvagnar vändbar

Sittvagn med vändbar sittdel - en flexibel typ av vagn
En vändbar sittvagn är en flexibel typ av barnvagn där sittdelen går att fästa i chassit både i framåtvänd och bakåtvänd rikning, Till flertalet vändbara sittvagnar kan man även köpa tillbehör som adaptrar för att kunna fästa babyskyddet direkt på chassit. Med en vändbar sittdel till din vagn ger du ditt barn möjlighet till en lugnare tillvaro när du riktar sittdelen så att barnet har en blick bara på dig. Med sittdelen riktad framåt kan det äldre barnet stilla sin nyfikenhet genom att observera det som händer runtomkring i omgivningen.

Filtrera

Beige
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Orange
Rosa
Röd
Svart
Britax
Cybex
Emmaljunga
Joie
Joolz
Nuna
Stokke
Thule
UPPAbaby

Pris

61produkter

Sittvagn med vändbar sittdel

Allt fler föräldrar upptäcker alla de fördelar som finns med sittvagnar som har en vändbar sittdel. Att smidigt och enkelt kunna anpassa sin vagn från framåtvänd till bakåtvänd eller tvärtom är något som alltfler småbarnsföräldrar är ute efter. Beroende på användningsområdet, barnets ålder och behov kan du snabbt och flexibelt anpassa vagnen så den passar just dig och ditt barn. Med ett enkelt handgrepp växlar du snabbt mellan bakåtvänd sits på chassit, där du och ditt barn enkelt kan se varandra och kommunicera, och en framåtvänd sits, där ditt barn har fri blick och kan se och upptäcka världen runt omkring. Vissa barn vill alltid sitta framåtvända och vissa vill alltid sitta bakåtvända - och vissa växlar beroende på situation och humör. Med en smidig, vändbar sittvagn kan du enkelt ändra på sitsen för att passa just era behov för tillfället.

En sittvagn med vändbar sits har många fördelar-  flexibiliteten är en av de allra största. En annan fördel är att en vändbar sittvagn har betydligt längre livslängd tack vare att den kan förändras i takt med att ditt barn växer och utvecklas och får förändrade behov och intressen. Många vändbara sittvagnar kan dessutom också kombineras med exempelvis en bilbarnstol eller ett babyskydd till bilen, vilket gör den ännu mer flexibel och ger den en ännu längre livslängd. Vändbara sittvagnar finns i många olika utföranden, med olika funktioner, däck och hjul. Beroende på vilken typ av underlag och vilken miljö du kommer att använda vagnen i, såväl som ditt barns längd och vikt, påverkar vilken typ av vagn som passar er bäst. Du kan därför enkelt hitta en vagn som passar dina behov här hos oss på BabyWorld. Letar du efter en vändbar sittvagn hittar du det du söker här hos oss!

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16