Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Sittvagn bakåtvänd

När ditt barn blivit lite för stor för liggvagnen och lärt sig att sitta helt själv, är en sittvagn nästa naturliga steg. Med en smidig bakåtvänd sittvagn kan ditt barn sitta upp och se allt omkring sig, samtidigt som du har full uppsikt över ditt barn och där ni kan prata med varandra. En bakåtvänd sittvagn är perfekt som första sittvagn då den kombinerar friheten att se sig omkring med tryggheten i att se föräldern hela tiden. Som förälder kan du också snabbt ha full koll på att ditt barn har det bra, samtidigt som ditt barn kan sitta upp i sin första sittvagn. Hos oss på BabyWorld hittar du bakåtvända sittvagnar i många olika utföranden och från alla de största leverantörerna, kända för sin kvalitet och snygga designer. Här hittar du snygga, bekväma och funktionella bakåtvända sittvagnar från märken som till exempel Britax, Crescent, Stokke, Joolz och många andra.

Filtrera

Beige
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Orange
Rosa
Röd
Svart
Britax
Bugaboo
Cybex
Emmaljunga
Joie
Joolz
Nuna
Stokke
Thule
UPPAbaby

Pris

65produkter

Med en bakåtvänd sittvagn kan ditt barn lyfta sin blick ut i världen för första gången, samtidigt som det hela tiden kan se dig och känna tryggheten i det. En bakåtvänd sittvagn är ett nästa steg från liggvagnen när ditt barn bemästrat den fantastiska konsten att sitta själv för första gången. Upplev glädjen i att se ditt barn kunna vara med och uppleva allt som sker omkring vagnen på promenaden, samtidigt som ni kan ha kontakt med varandra under tiden. Oavsett hur lång eller kort ditt barn är eller vilken typ av underlag och miljö ni ska använda vagnen i, hittar ni här en bakåtvänd sittvagn för just era behov. Våra bakåtvända sittvagnar finns i flera olika modeller och utföranden så att du ska kunna hitta en snygg vagn som passar just era behov. Hos BabyWorld hittar du bakåtvända barnvagnar från flera av de största kvalitetstillverkarna.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16