Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Sittvagnar

Billiga sittvagnar online hittar du här hos oss
En sittvagn är en utmärkt barnvagn för de lite äldre barnen som har lärt sig sitta upp. De sittvagnar du hittar hos oss har smart design och ser till att barnet utan problem kan betrakta världen framför sig på ett bekvämt och säkert sätt. Naturligtvis är barnvagnarna även enkla att dra och de allra flesta har goda möjligheter att justera handtagen. De flesta sittvagnarna är riktade framåt men en del går även att vända så att barnet tittar mot dig istället.

Filtrera

Sittvagn bakåtvänd
Sittvagn framåtvänd
Sittvagn fullt liggläge
Sittvagnar vändbar
Beige
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Orange
Rosa
Röd
Svart
Baby Jogger
Britax
Bugaboo
Cybex
Emmaljunga
Joie
Joolz
Nuna
Stokke
Thule
UPPAbaby

Pris

73produkter

Skillnaden mellan sittvagn och andra barnvagnar

Vårt tips är att du kollar igenom våra olika sittvagnar för att hitta en som passar just dina och ditt barns behov. Använd dig av våra sorteringsknappar för att hitta våra mest populära eller billiga sittvagnar online.

Sittvagnen brukar oftast vara den andra barnvagnen man köper hem, många gånger när barnet börjar närma sig 8 månaders ålder. Det är oftast denna barnvagn som sedan används under många år. De sittvagnar du hittar hos oss är rejäla men inte alltför stora. De går att använda på de flesta typer av underlag men är inte lika funktionella som joggingvagnar. De är inte lika små och smidiga som sulkyvagnar men är desto mer stabila och har mer utrymme. Det är på många sätt en mer generell barnvagn som passar de familjer som inte har några särskilda behov utan bara vill ha en prisvärd barnvagn som de kan använda under många år.

Hos oss på BabyWorld hittar du ett flertal olika barnvagnar men även många andra passande produkter för barn. Se till att kolla igenom vårt utbud av barnvagnar för att hitta den perfekta barnvagnen för just dig och din familj. Oavsett vilken du väljer ser vi till att du snabbt får hem din beställning och om du handlar för mer än 500 kronor så bjuder vi även på frakten.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30