Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Solglasögon Wazz 2-4 år - Grape Kietla
Solglasögon Wazz 2-4 år - Grape Kietla
Solglasögon Wazz 2-4 år - Grape Kietla
Solglasögon Wazz 2-4 år - Grape Kietla
Solglasögon Wazz 2-4 år - Grape Kietla
Solglasögon Wazz 2-4 år - Grape Kietla
Kietla
(14)

Solglasögon Wazz 2-4 år - Grape

Färg: Grape
Solglasögon Wazz 2-4 år - GrapeSolglasögon Wazz 2-4 år - SvartSolglasögon Wazz 2-4 år - PeacockSolglasögon Wazz 2-4 år - PastellrosaSolglasögon Wazz 2-4 år - PastellblåSolglasögon Wazz 2-4 år - DenimSolglasögon Wazz 2-4 år - Khaki
346 kr
Online
Skickas omgående
Produkten är endast tillgänglig online

Information

Kietla ekologiska solglasögon för barn. 100% Okrossbara. En mjuk och lätt båge som inte trycker mot barnets ömtåliga hud vid näsa, öron och tinning. 100% Säkerhet - Båge i ett stycke, inga skruvar. Därmed finns det inga lösa delar som barnet i misstag kan få i sig och ingen risk för att barnet skall kunna klämma sig på bågens karmar.
 
  • 100% UV Filter 
  • Blue Blocker Filter 
  • Återvinningsbara 
  • BPA fria. 100% okrossbara
  • Mjuk och lätt båge 

Bågarna är gjorda av ett material som är böjbart i alla riktningar och garanterat omöjligt att krossa. 100% återvinningsbara - BPA fria Glasögonen är i sin helhet återvinningsbara. Materialet Elastomer som bågarna är gjorda av är helt fritt från Bisfenol och Ftalater. Kategori 3 lins enligt europeisk standard, vilket innebär att den ger maximalt UV skydd. Glasögonen är CE märkta. Blue Ray Block - För att undvika att bli bländad av solen och att näthinnan blir skadad! Blått ljus utgörs av strålar med den kortaste våglängden. Dessa strålar är de mest bländande och skadliga för våra ögon. – En mjuk och lätt båge som inte trycker mot barnets ömtåliga hud vid näsa, öron och tinning. 100% Säkerhet - Båge i ett stycke, inga skruvar. Därmed finns det inga lösa delar som barnet i misstag kan få i sig och ingen risk för att barnet skall kunna klämma sig på bågens karmar. 

Specifikationer

Recensioner (14)

0
Frågor & svar

Utvalt till dig

BabyWorld AB

Hjälp och support

Följ BabyWorld

Omdöme om BabyWorld

Trygg & bekymmersfri shopping

All rights reserved BabyWorld - 2022

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.