Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Lek och lär låda 12-18 månader Jabadabado
Lek och lär låda 12-18 månader Jabadabado

Lek och lär låda 12-18 månader

699 kr
Tillfälligt slut i lager

Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Information

Denna lek- och lärlåda från Jabadabado innehåller fyra noggrant utvalda leksaker designade för att erbjuda barnet en spännande resa genom lek och utveckling. Varje leksak har ett tydligt syfte för att möjliggöra för ett barn i åldern 12-18 månader att utveckla sina motoriska färdigheter och stimulera sina kognitiva förmågor.

  • Formpussel. Den färgglada geometriska designen bidrar till att barnen lättare känner igen olika former och färger. Produkten främjar inte bara finmotoriken och matchningsförmågan utan tränar också hand-öga-koordination och visuell uppfattning. De stora träknopparna är utformade för att vara lätta att greppa.
  • Bultbräda. Små barn lockas till denna tidlösa leksak, som de kan banka och hamra på Leksaken stimulerar färgigenkänning, hand-öga-koordination, finmotorik och inspirerar till kreativ lek.
  • 3-i-1 Sorteringslåda. Denna sorteringslåda stödjer barns utveckling av finmotorik, hand-öga-koordination, färgigenkänning, kritiskt tänkande, problemlösningsfärdigheter och koncentration.
  • Stapelbar kub. Detta underhållande stapeltorn består av kuber i papp och vägleder barnet i att lära sig balansera föremål för att hålla tornet upprätt. Samtidigt tränar barnet hand-öga-koordination och introduceras till tidiga matematiska färdigheter såsom storlek, höjd, jämförelse, ordning med mera.
  • Mått: 27 x 19 x 14 cm
  • Material: Enbärsträ plywood, mdf, bomull, rep
  • Säkerhet: Testad och godkänd enligt europeisk standard

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig