Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Lera Birds Hey Clay
Lera Birds Hey Clay
Lera Birds Hey Clay

Lera Birds

199 kr
Online
Skickas omgående
Produkten är endast tillgänglig online

Information

Ett riktigt kul och kreativt set med lufttorkande lera att skapa 6 olika fåglar av som du sen kan leka med. Detta set innehåller material för att kunna skapa: en duva, en pingvin, en papegoja, en påfågel, en fasan och en tucan Leran är lätt, mjuk, elastisk och färggrann och kan ta form med hjälp av en gratis barnvänlig app med interaktiva video-guider. Med enkla steg-för-steg instruktioner (på engelska) får man hjälp att skulpterar många olika karaktärer.

Du låser upp beskrivningarna för setets alla karaktärer med en kod som finns inuti paketet. Låt figurerna lufttorka i 24 timmar så kan du sen leka med dem precis som en leksak eller dela bilder på dina skapelser med dina vänner. Guiden med steg-för-steg instruktionerna visar alla grundläggande tekniker för att skulptera i lera och snart kommer barnen längta efter att skapa sina helt egna figurer. 

HEY CLAY appen finns att ladda ner gratis på App Store, Google Play och den officiella hemsidan link.hey-clay.com/app för operativsystemen Apple iOS 11 och senare versioner samt Android OS 5,0 och senare versioner.

  • Ålder: Från +5 år (vuxen tillsyn krävs från +3 år)
  • Innehåll: 18 burkar lufttorkande lera (totalt ca 275 g lera i 11 färger) samt ett informationsblad med bilder på alla monstren, en länk till där ni kan hämta appen och koden som låser upp appens guider för hur man skapar alla monstren i setet
  • Material: Leran är lufttorkande, klibb-fri, giftfri, innehåller inget vete
  • Användning: Tvätta händerna efter användning och undvik att leran får kontakt med mun, ögon, mat eller dryck, vatten, fukt samt eld. Ha leran i lufttäta förpackningar när den inte används så torkar den inte ut
  • Förpackningsstorlek: 22,2 x 18,6 x 7,2 cm

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer