Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
39 träffar
Populärast
Wyatt Springcykel - Tuscany Rose Liewood
Liewood
Wyatt Springcykel - Tuscany Rose
Outlet 50%
700 kr1 399 kr
Visar 24 av 39 produkter
12

Lär ditt barn att cykla i sommar

På denna sida har vi på BabyWorld plockat ihop de perfekta cyklarna för dina små äventyrare!

Är du redo att se ditt barn ge sig ut på oförglömliga äventyr, samtidigt som de främjar hälsa och glädje? Då behöver du inte leta längre - vi erbjuder ett otroligt utbud av cyklar designade exklusivt för barn. Här hittar du springcyklar, sparkcyklar, barncyklar och trehjulingar - bland annat! Våra cyklar är noggrant tillverkade med material av högsta kvalitet, vilket garanterar en hållbar och säker körupplevelse för dina små. Från robusta ramar till pålitliga bromsar, varje komponent är designad med precision för att ge största möjliga säkerhet och sinnesfrid för föräldrar.

Vanliga frågor

Hur vet jag om trampcykeln passar mitt barn?
De vanliga trampcyklarna vi erbjuder finns i olika tum och passar därav barn i olika åldrar. För att vara säker på att det blir rätt vid köp är det viktigt att läsa igenom respektive produktbeskrivning. Cykelstorleken avgörs på barnets längd vilket ju kan komma att variera och just därför brukar rekommendationerna åldersmässigt ha ett spann på cirka 2 år. Se nedan:

- 4-6 år: 16 tum (105-115 cm)
- 6-8 år: 20 tum (115-125 cm)
Vilken åldersgrupp är lämplig för barncyklar?
Barncyklar finns tillgängliga för ett brett spektrum av åldrar, vanligtvis från cirka 2 till 3 år.
Finns det olika storlekar på cyklar för barn?
Ja, barncyklar finns i olika storlekar för att passa olika åldersgrupper och höjder. Det är viktigt att välja rätt storlek för att säkerställa komfort och säkerhet för ditt barn.
Vilka säkerhetsfunktioner ska jag leta efter på en barncykel?
Säkerhetsfunktioner att leta efter inkluderar robusta stödhjul för nybörjare, pålitliga bromsar, tydliga reflexer för sikt och skyddande kedjeskydd för att förhindra olyckor eller skador.
Kan träningshjul tas bort från en barncykel?
självklart! Majoriteten barncyklar kommer med avtagbara stödhjul. Detta tillåter barn att gradvis utveckla sina balans- och koordinationsförmåga innan de går över till att cykla utan dem.
Hur tar jag hand om en barncykel på bästa sätt?
Regelbundet underhåll inkluderar kontroll av däcktrycket, se till att bromsarna fungerar korrekt, smörjning av kedjan och inspektion av lösa eller skadade delar. Det är viktigt att lära barn om grundläggande cykelunderhåll när de växer - har något gått sönder eller ser tokigt ut är det viktigt att berätta det för en vuxen.
Finns det könsspecifika cyklar för barn?
De flesta barncyklar är lämpliga för både pojkar och flickor. Valet beror ofta på personliga preferenser.
Vilken tillsyn rekommenderas för barn när de cyklar?
Det är viktigt för barn att vara övervakade när de cyklar, särskilt i början. Föräldrar eller annan vuxen bör se till att barn cyklar i säkra områden, följer trafikregler och bär lämpliga säkerhetsutrustning såsom hjälmar.
Vilken åldersgrupp är lämplig för sparkcyklar?
Hos oss på BabyWorld erbjuder vi sparkcyklar som är designade för olika åldersgrupper, vanligtvis från cirka 2 till 3 år gamla och några år upp. Se i respektive produktbeskrivning för närmare beskrivning.
Kan barns skotrar vikas för enkel förvaring eller transport?
Ja, många sparkcyklar är designade med vikmekanismer, vilket gör dem bekväma att förvara eller transportera. Denna funktion möjliggör enkel förvaring i trånga utrymmen samt att ta med på resor.