Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

GuiderVarumärken
28 träffar
Populärast
Visar 24 av 28 produkter
12

Flytvästar & armpuffar till barn & bebis

Var säker på sjön med flytvästar eller armpuffar. När sommaren kommer väntar härliga båtutflykter och bad. Men se till att alltid ta det säkra före det osäkra genom att ge barnen flytvästar eller armpuffar. Här hittar du bra flytvästar och armpuffar till barn och bebis i olika varianter. För båtturer är det viktigt att välja en flytväst till barn som passar i storlek och som har rätt viktkapacitet. Vi har även smidigare flytvästar som passar bra att använda för bad. Det är viktigt att flytvästen sitter ordentligt och samtidigt är bekväm.

De första simtagen med eller utan flytväst

Ett populärt alternativ för mindre barn är flytväst till barn från Strooem. Denna flytväst till bebis och barn har som en inbyggd t-shirt, något som gör flytvästen bekvämare och bättre sittande. Med flytväst till barn och bebis kan alla sitta säkra i båten och njuta av sommaren på bästa sätt. Hitta en modell som passar perfekt, vi erbjuder flera prisgrupper och modeller för olika åldrar. Det är riktigt roligt när barnen ska lära sig simma. Det kan vara lite nervöst och läskigt för vissa barn men så fort de tagit sina första simtag är vattnet det bästa som finns. Här hittar du inte bara flytvästar som funkar bra för båtutflykter. Vi erbjuder även riktigt praktiska simbälten. Dessa används när barn ska lära sig simma. Flytvästen är uppbyggd som ett brett bälte med inbyggda armpuffar, något som ger barnet en bra flytförmåga medan han eller hon testar sina första simtag. Denna modell av flytväst barn fungerar bra för åldrarna 2 – 3 år och vikt mellan 15 – 18 kilo. Hos oss kan du inte bara köpa flytväst till barn, vi erbjuder även flytväst till spädbarn. För er som ska semestra utomlands eller helt enkelt besöka stranden hemma i Sverige är det alltid bäst att ge även bebisar en flytväst.

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer