Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
0 träffar
Populärast
Visar 0 av 0 produkter

För barn som gillar fordon

Många barn älskar ju fordon och bilar i alla dess former, och vad kan väl vara mer spännande än en bil du kan styra och köra själv? Radiostyrda bilar är många barns favoritleksaker och finns för flera åldrar och i en mängd storlekar och utföranden. För de minsta finns enkla radiostyrda bilar och traktorer, med kontroll som barnet själv lätt kan lära sig att hantera. De äldre barnen älskar ofta radiostyrda jeepar och sportbilar som kan gå riktigt snabbt på många underlag. Att tävla med radiostyrda bilar är ett roligt nöje för hela familjen. Ta tag i var sin kontroll och låt era bilar tävla mot varandra i ett fartfyllt race! Här hos BabyWorld hittar du radiostyrda fordon för barn i alla åldrar och i olika modeller och storlekar, från kvalitetsmärken som till exempel Tomy, Vn Lek, Little Tikes, Alrico och Motorama.

Radiostyrd bil till barn

Älskar ditt barn också fartfyllda lekar med häftiga fordon? Att känna att man själv kan styra bilen och påverka både fart och riktning tycker många barn är riktigt kul. Även de allra minsta barnen kan känna på fartvindarna med radiostyrda fordon med enkla och lättförståeliga kontroller som passar de allra minsta händerna. Att kunna köra sin alldeles egna bil, inomhus eller utomhus och öva sig i att få upp riktigt hög fart och göra riktigt skarpa svängar och vändningar är en kul lek för hela familjen. Ta med dig din radiostyrda bil ut i trädgården eller på köksgolvet och bygg upp en fartfylld bana som din bil ska ta sig igenom. Med en cool och snabb radiostyrd bil har du massor av fart och fläkt i leken framför dig. Samla hela familjen, stora som små, och heja på era bilar i race över banor ni byggt själva. En perfekt leksak för barn som älskar bilar!

Hjälp och support

Följ BabyWorld

Omdöme om BabyWorld

Trygg & bekymmersfri shopping

All rights reserved BabyWorld - 2022

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.