Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
2 träffar
Populärast
Visar 2 av 2 produkter
1

Superroliga spark- & gåbilar

Hos oss på BabyWorld hittar du gå- och sparkbilar för alla smaker - här kan du lätt hitta din och ditt barns favorit! Många barn älskar leksaksbilar, och ännu fler barn älskar att ta sig fram själva - ju snabbare desto bättre! Med en sparkbil kan ditt barn få sin alldeles egna bil som det kan köra runt med, driven av deras egen kraft och sina egna fötter. Ditt barn kommer att älska att susa fram i sitt alldeles egna fordon. Sparkbilar är lika roliga att använda inomhus som utomhus, och på vissa kan du dessutom koppla släp, om du behöver ta med dig extra mycket last.

Vanliga frågor

Vad finns det för olika bilar hos BabyWorld?
Vi har bland annat den klassiska Bobby Car har sparkbilar för barn, som både håller och som barn tycker är roliga länge. De fungerar perfekt utomhus, då de är gjorda av tålig plast, och är en favorit hos många på både förskolan och lekplatsen. Perfekt att susa runt i hemma med för det lilla barnet! Föredrar ditt barn en sparkcykel finns även det i hållbar och slitstark plast från Skip Hop. De har en gåbil som växer tillsammans med ditt barn! Produkten går att korrigera från gåvagn, till åkleksak och sedan till sparkcykel. Vi erbjuder även gåbilar i trä från Wheely Bug.
När är det dags att börja med spark- & gåbil?
Det brukar vara bra att börja med efter att barnet lärt sig gå och balansera ordentligt. Vid cirka 1-1,5 år brukar det vara en utmärkt ålder att testa.