Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

GuiderVarumärken
14 träffar
Populärast
Visar 14 av 14 produkter
1

Superroliga gåbilar

Många barn älskar väl leksaksbilar, och ännu fler barn älskar att ta sig fram själva - ju snabbare desto bättre! Med gåbilar och trampbilar kan ditt barn få sin alldeles egna bil som det kan köra runt med, driven av deras egen kraft och sina egna fötter. Ditt barn kommer att älska att susa fram i sitt alldeles egna fordon. Gåbilar är lika roliga att använda inomhus som utomhus, och på trampbilar kan du ofta dessutom koppla släp, om du behöver ta med dig extra mycket last. Den klassiska Bobby Car är trampbilar för barn, som både håller och som barn tycker är roliga länge. De fungerar perfekt utomhus, då de är gjorda av tålig plast, och är en favorit hos många på både förskolan och lekplatsen. Vill du ha mer verklighetstrogna gåbilar för barn så väljer du kanske en snygg mini-Mercedes från Alrico. Perfekt att susa runt i hemma med för det lilla barnet!

Gå- och trampbilar till barn

Tramp- och gåbilar finns i en mängd olika utföranden, storlekar, färger och modeller. Från de klassiska, hållbara och pålitliga favoriterna Bobby Car från Big till färgglada sparkbilar från Baghera. De finns i flera fina färger så att ditt barn lätt kan hitta just sin favorit. Från Baghera hittar du också flera modeller i snygg retro-design i flera härliga färger. Till flera av de olika gåbilarna i vårt sortiment kan du även koppla ett släp, vilket är perfekt när många leksaker måste lastas av och på eller om ditt barn ska leka lastbil på lekplatsen. Bara att koppla på släpet och köra! Föredrar ditt barn en spark-motorcykel finns även det i hållbar och slitstark plast från samma pålitliga leverantör som ligger bakom barnens favoriter Bobby Cars. Hos oss på BabyWorld hittar du trampbilar för alla smaker- här kan du lätt hitta din och ditt barns favorit!

Hjälp och support

Följ BabyWorld

Omdöme om BabyWorld

Trygg & bekymmersfri shopping

All rights reserved BabyWorld - 2022

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.