Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Flytvästar & Armpuffar

Var säker på sjön med flytvästar eller armpuffar. När sommaren kommer väntar härliga båtutflykter och bad. Men se till att alltid ta det säkra före det osäkra genom att ge barnen flytvästar eller armpuffar. Här hittar du bra flytvästar och armpuffar till barn och bebis i olika varianter. För båtturer är det viktigt att välja en flytväst till barn som passar i storlek och som har rätt viktkapacitet. Vi har även smidigare flytvästar som passar bra att använda för bad. Det är viktigt att flytvästen sitter ordentligt och samtidigt är bekväm.

Filtrera

Blå
Grön
Lila
Rosa
Aquarapid
Filibabba
Piikaboo
Strooem
Swimpy
Zoggs

Pris

18produkter

De första simtagen med eller utan flytväst

Ett populärt alternativ för mindre barn är flytväst till barn från Strooem. Denna flytväst till bebis och barn har som en inbyggd t-shirt, något som gör flytvästen bekvämare och bättre sittande.

Med flytväst till barn och bebis kan alla sitta säkra i båten och njuta av sommaren på bästa sätt. Hitta en modell som passar perfekt, vi erbjuder flera prisgrupper och modeller för olika åldrar.

Det är riktigt roligt när barnen ska lära sig simma. Det kan vara lite nervöst och läskigt för vissa barn men så fort de tagit sina första simtag är vattnet det bästa som finns. Här hittar du inte bara flytvästar som funkar bra för båtutflykter. Vi erbjuder även riktigt praktiska simbälten. Dessa används när barn ska lära sig simma. Flytvästen är uppbyggd som ett brett bälte med inbyggda armpuffar, något som ger barnet en bra flytförmåga medan han eller hon testar sina första simtag. Denna modell av flytväst barn fungerar bra för åldrarna 2 – 3 år och vikt mellan 15 – 18 kilo.

Hos oss kan du inte bara köpa flytväst till barn, vi erbjuder även flytväst till spädbarn. För er som ska semestra utomlands eller helt enkelt besöka stranden hemma i Sverige är det alltid bäst att ge även bebisar en flytväst.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16