Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Spjälsängar

Är ni ute efter en ny spjälsäng till babyn? Hos oss finner du ett stort och varierat sortiment av spjälsängar i en mängd olika modeller. Vi erbjuder allt från klassiska spjälsängar med höj- och sänkbar botten till olika modeller med avtagbara/sänkbara sidor. Sängen ska vara en bekväm och säker plats för barnet, men även smidig att använda för dig som förälder. Oavsett hur stor yta du har kommer du kunna hitta en passande modell här. Välj bland kvalitativa varumärken såsom Sebra, Stokke, Kaxholmen och Troll och inred barnrummet med stil.

Filtrera

Beige
Blå
Grå
Grön
Rosa
Svart
Vit
Babybjörn
Britax
Cam Cam
Kaxholmen
Sebra
Stokke

Pris

26produkter

Bjud in till sköna sovstunder med en säker spjälsäng

När det är dags att välja barnsäng för de allra minsta är det viktigt att de är både bekväma och säkra. Spjälsängarna du hittar i vårt sortiment har uppfyllt höga kvalitets- och säkerhetskrav för att erbjuda dig och ditt barn det allra bästa. Vi har allt från klassiska fyrkantiga spjälsängar med nedfällbara sidor till runda modeller med en modern och trendig känsla. Välj den stil som passar bäst in i ditt hem. Fyll den sedan med gosiga täcken och kuddar och bebisens favoritgosedjur för att göra det till en inbjudande plats för lugn och ro.

Spjälsängar i olika stilar och former

God sömnkvalitet är av yttersta vikt när det kommer till barns välmående och utveckling. Se därför till att investera i en riktigt bra spjälsäng. Många av våra modeller går att anpassa efter barnets storlek och ålder så att du slipper köpa en ny säng i samma takt som hen växer. När de har vuxit ur den helt kan den dessutom användas som mysig soffa. Att välja en hållbar och klassisk spjälsäng är alltså bra för både miljön och plånboken. Välkommen att hitta din favorit här hos oss på BabyWorld - antingen online eller i våra fysiska butiker.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30