Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Resesängar

När du och ditt barn ska ut och resa kommer en resesäng för barn komma väl till hands. En sådan kan du snabbt och enkelt vika ihop och få med tillsammans med resten av packningen. Dessutom väger de inte lika mycket som en vanlig barnsäng. I vårt sortiment hittar du resesängar i varierande stilar och för barn i olika åldrar. Välj bland modeller från omtyckta varumärken såsom Babybjörn, Kaxholmen och 2Me. Med dessa med på resan är det bara att fälla ihop, packa ner, packa upp, fäll ut och sov! Smidigare kan det knappast bli.

Filtrera

Beige
Grå
Grön
Svart
Aeromoov
Babybjörn
Bugaboo
Dooky
Doomoo
Kaxholmen
Skip Hop

Pris

15produkter

Ta med en resespjälsäng på semestern

Att investera i en kvalitativ resespjälsäng kommer göra resan både enklare och roligare. För självklart ska ditt barn kunna sova lika gott på semestern som hemma och vakna upp pigg och glad. En resesäng ska därför inte bara vara enkel att packa ihop och bära med sig, utan också erbjuda en bekväm och säker sovplats. Med smarta resemadrasser kommer du kunna bädda skönt åt barnet så att de känner sig som hemma var de än befinner sig. Perfekt för semestrar utomlands eller när de ska sova borta hos någon annan.

Hitta en praktisk och säker resesäng för barn

Vi erbjuder resesäng för baby i lätta material för att den ska vara lätt att bära med sig. Ofta kommer de även med tillhörande väska för ännu enklare hantering. Trots att en resesäng är lätt och smidig ska den självklart även vara säker. Den ska vara tillräckligt stabil för att inte välta omkull om barnet hänger på kanten. Kontrollera vilken maxvikt sängen har för att hitta ett passade alternativ till ditt barn när ni ska resa iväg. Här hos oss på BabyWorld erbjuder vi alltid 365 dagars öppet köp om du skulle råka köpa fel. Vi hjälper dig även om du har frågor kring våra produkter och finns tillgängliga både online och i våra butiker i Uppsala och Västerås.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Mån - Fre: kl 7-16
Lunch: 12.30-13.30