Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Juniorsängar & Växasängar


När det lilla barnet har börjat växa ur spjälsängen är det dags att gå vidare till en fin juniorsäng. Hos oss hittar du sköna sängar i olika design för att passa in i just ert hem. Välj bland kvalitativa varumärken såsom Stokke och Sebra för att erbjuda ditt barn en riktigt god natts sömn. Vi har även växasängar vilket är ett praktiskt och hållbart alternativ för dig som vill kunna förlänga sängen i takt med att barnet växer. Bra både för miljön och plånboken! Välkommen att hitta barnrummets nya favoritmöbel.

Filtrera

Beige
Blå
Grå
Grön
Rosa
Svart
Vit
Sebra
Stokke

Pris

8produkter

När det är dags att gå från spjälsäng till juniorsäng

I vårt sortiment hittar du fina och kreativa juniorsängar för att skapa en plats av lugn och ro i barnets rum. När du väljer säng är det viktigt att tänka på att sängen ska både fånga barnets uppmärksamhet, men också passa in i det utrymme som finns tillgängligt. Därför erbjuder vi till exempel Stokkes fina Home Möbel Paket. Där är sängen formad som ett litet hus vilket garanterat kommer göra barnet nyfiket på att krypa ner i sängen. Dessutom går den att använda som sovplats från det att barnet är nyfött till att hen är cirka 5 år gammal. Att välja en växasäng är ett bra alternativ om du inte vill behöva köpa nya modeller i samma snabba takt som barnet växer.

Fina juniorsängar för de lite större barnen

Tänk på att det är barnet som ska trivas och känna sig trygg i sängen, så se till att välja en modell som du tror att hen kommer älska. Komplettera sedan med madrass och mysiga kuddar och täcken för att skapa en härlig och inbjudande sovplats. Hos oss på BabyWorld hittar du allt du behöver för att ge ditt barn en god natts sömn. Vi erbjuder alltid 365 dagars öppet köp på våra produkter och personlig service om du skulle ha frågor eller funderingar.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16