Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Bollar

Vilka barn älskar inte bollekar av olika slag? Oavsett om det är fotboll, mjuk boll för barn eller studsbollar som ditt barn älskar att leka med, hittar ni det ni söker här hos oss på BabyWorld. De minsta barnen älskar bollar av olika slag, och de är ett fantastiskt och roligt sätt för ditt barn att öva grovmotorik och samspel. De äldre barnen gillar ofta att spela fotboll eller kasta studsbollar riktigt högt. Även i badet eller havet älskar många barn att leka med uppblåsbara badbollar - en perfekt aktivitet att ha roligt med tillsammans, hela familjen under härliga sommardagar. Bollar finns i en mängd olika sorter, varianter och utföranden och det är enkelt att hitta bollar som passar just ditt barns intressen och lekar. De allra minsta barnen uppskattar en färgglad boll som ger ifrån sig ljud när den rör sig och de lite äldre barnen gillar att spela fotboll eller leka med en studsboll med ett roligt motiv, kanske från favoritfilmen eller boken.

Filtrera

Djeco

Pris

1produkter

Studsbollar till barn

Har ditt barn bara en boll är möjligheterna till lek oändliga. En fotbollsmatch eller studsa bollen mot en vägg eller se hur högt den kan studsa är perfekta aktiviteter för det aktiva barnet som gillar att springa och röra på sig. Hos BabyWorld hittar du bollar till barn i alla åldrar, från babybollar till badbollar, fotbollar, bollpistoler och studsbollar för de lite större barnen. Vi har ett brett sortiment från tillverkare och märken som till exempel Suntoy, Jellycat, Alrico och Tilda’S. Här hittar du ditt barns nya favoritboll med skojiga motiv med figurer som Bamse, Spindelmannen och Angry Birds. För de allra minsta finns bollar som aktiverar både syn, hörsel och känsel i form av färgglada bollar med roliga djur som ger ifrån sig ljud när ditt barn leker med dem.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16