Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Strumpor

Sköna och fina strumpor
Här hittar du ett stort utbud av sköna strumpor till barn och bebis. Det är viktigt att strumporna sitter bra utan att sitta för hårt. Våra barnstrumpor är mjuka och flexibla i sitt material och finns i olika modeller. Babystrumpor kan du exempelvis köpa i vadderat och mjukt utförande. Dessa bebisstrumpor blir snabbt storfavoriterna hemma. Du hittar även "vanliga" strumpor i tunnare material som passar perfekt med skor eller tofflor. För höst och vinter är det gosigt för bebisen att ha på sig ett par varma och mjuka babytofflor, du hittar mängder av söta modeller från bland annat Teddykompaniet.

Filtrera

Blå
Brun
Grå
Gul
Röd
Svart
Vit
Bobo Choses
Garbo&Friends
Geggamoja
GoBabyGo
Liewood
Lindberg
Livly
Mini Rodini
STUCKIES®
Teddykompaniet
Virgel
Wiges

Pris

99produkter

Flerpack strumpor i fina färger 

För mindre barn kan ett par barnstrumpor med halkskydd vara väldigt praktiskt. Dessa ger barnet bättre grepp hemma och minskar risken för att barnet ska halka och råka göra sig illa. Du kan välja ut ett par halkstrumpor för barn mellan storlekarna 18 och 24.

Passa på att köpa ett gäng strumpor så har barnen lite olika att välja mellan. Vi säljer sköna och fina strumpor till barn i 5-pack. Eftersom bebisar inte alltid behöver ha skor på sig då de inte ännu kan gå, kan det istället vara roligt att köpa ett par babystrumpor med fin och festlig design. Här kan du hitta våra populära modeller från Lundmyr. Dessa strumpor har motiv som påminner om en sneakersko. Samtidigt har strumpan dessutom en riktig rosett, gulligt!

Under årets kallare årstider kan det vara skönt för bebisen att ha på sig lite tjockare strumpor. Vi erbjuder riktigt gosiga modeller med den mjukaste fodringen. Du kommer förmodligen önska att dessa fanns i vuxenstorlek också. Kolla gärna in vårt utbud av mysiga pyjamasar också! Med sköna strumpor och en mysig pyjamas har din bebis och ditt barn en perfekt klädsel för mysiga dagar!

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16