Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Mössor


Varmt och skönt med mössor under hösten och vintern när temperaturen sjunker ute är det dags att ta fram vintergarderoben. Se till att ditt barn har en skön och varm mössa. Att hålla huvudet varmt är viktigt eftersom värmen annars strömmar ut där. Här kan du hitta mängder av fina mössor i olika modeller och material. Det finns en mössa till barn som gillar både med öronlappar och utan. För kalla vintrar är öronlappar ofta väldigt skönt. Dessa går oftast att knäppa upp baktill på mössan när barnet inte vill ha de nere.

Filtrera

Babymössor
Mössor med tofs
Regnhattar
Stickade Mössor
Trikåmössor
Vintermössor
Beige
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Orange
Rosa
Vit
BabyMocs
Bobo Choses
Didriksons
Elodie
Fixoni
Garbo&Friends
Geggamoja
Jollein
Konges Slöjd
Liewood
Lindberg
Livly
MarMar Copenhagen
Melwing
Mini Dreams
Mini Rodini
Pippi
Summerville
Sätila of Sweden

Pris

356produkter

Håll barnen varma

Mössa nyfödd är också bra för minstingen. Hitta en fin och passande mössa i tjockare eller tunnare tyg. För våren kan det också vara skönt att bära mössa och vantar eftersom den svenska våren kan vara kylig.

Välj ut en fin mössa bebis bland alla våra populära varumärken. Här har vi samlat omtyckta Geggamoja, Lindberg, Small Rags och Fixoni, för att nämna några. Dessutom har du stor valmöjlighet när det kommer till själva färgen och mönstret. Välj bland enfärgade mössor i neutrala färger som svart, vitt och grått eller välj något mer lekfullt med mönster och glada färger.

Vintern kanske är den roligaste årstiden för små barn. Det är något underbart med att få stoja i snön, bygga snögubbar och göra snöänglar. Men vintern är kall och blir man frusen är det inte lika roligt. Här hittar du tursamt nog många tjocka och varma mössor som är vadderade. Du kan även hitta klassiska pilotmössor i äkta läder.

Mössa nyfödd sommar är också bra att köpa eftersom solen kan vara väldigt stark. Samtidigt kommer det dagar under sommaren som känns allt annat än somriga. Satsa på en tunnare mössa som inte är för varm men som skyddar mot vind och regn.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16