BLACK WEEK
15% på nästan alla ord. priser med kod: BW15

villkor gäller*

Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Krypskydd

När nya utmaningar står för dörren! Med en förstärkning av silikon över knät kan ett par leggings eller strumpbyxor bli ett effektivt krypskydd. Silikonförstärkningen fungerar både som skydd mot skrapsår men även som halkskydd och sparar även på kläderna som annars lätt slits ut. Tack vare halkskyddet blir det även lättare att ta sig fram för barn som lär sig att krypa. Här hittar du även korta knäskydd som enkelt träs över benet, dessa kan användas med eller utan byxor under.  

Filtrera

GoBabyGo

Pris

25produkter

Förhindrar olyckor

Plötsligt är det dags för barnet att börja krypa och för att förhindra att ditt barn får skrapsår eller stickor på knäna kan det vara bra med ett par krypskydd. Med ett par vanliga strumpbyxor som blir hala mot underlaget kan din baby ramla med ansiktet före i golvet. Med förstärkning på knät blir det helt enkelt lättare att få grepp om underlaget. Krypskydden finns i olika modeller, som strumpor, strumpbyxor, leggings och som knäskydd som enkelt träs över ditt barns ben.


Silikonprickarna hjälper barnet att krypa

Krypskydden har silikonprickar som fungerar som halkskydd och gör att barnet får fäste mot det hala golvet. Perfekt hjälp för de barn som håller på att lära sig krypa men har bekymmer med att knäna glider iväg. Med hjälp av krypskydd förhindrar man också slitage på byxor. På BabyWorld handlar du tryggt med snabb leverans. Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta våra duktiga medarbetare i vår kundtjänst som hjälper dig med frågor om produkter eller leveranser. 

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport
Under Black Week
Fredag & Lördag 07-18