Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Bilbarnstolar

På Babyworld har vi alltid en bilbarnstol som passar just ditt barn. Från nyfödd till ca ett år sitter barnet i ett babyskydd, därefter i en bakåtvänd bilbarnstol upp till minst 4 år, men vi rekommenderar bakåtvänt åkande så länge som möjligt. Lagen säger att ett barn under 135 cm skall sitta i ett godkänt skydd. Om ditt barns huvud sticker upp mer än en tredjedel ovanför kanten, har stolen blivit för liten. Om barnet väger mer än rekommenderad vikt räknas även det som att barnet växt ur stolen. Hos oss kan du få hjälp med att hitta den perfekta stolen.

Filtrera

Babyskydd & Basenhet 0-13 Kg
Bilbarnstol Bakåtvänd 9-25 Kg
Bältesstol Framåtvänd 15-36 Kg
Tillbehör Bilbarnstolar
Bältessamlare & Bältesskydd
Bilspegel
Nackkuddar
Regnskydd & Insektsnät
Sittdynor
Solskydd
Sparkskydd & Prylfickor
Bilstolssystem
Bälteskuddar
Vändbara Bilbarnstolar
Beige
Blå
Brun
Grå
Grön
Gul
Lila
Rosa
Röd
Svart
2Me
Aeromoov
Axkid
Babblarna
Baby Jogger
Besafe
Britax
Bugaboo
Carlobaby
Clippasafe
Cybex
Diono
Disney
Dooky
Doona
Fillikid
Graco
Joolz
Kaxholmen
Maxi-Cosi
Nuna
Silver Cross
Stokke
UPPAbaby
Voksi

Pris

260produkter

Välj rätt bilbarnstol

Ett av de viktigaste inköpen föräldrar gör till sina barn är bilbarnstolen. Det är viktigt att den bilbarnstol ni väljer är säker, bekväm och passar just ditt barn. Enligt lag ska alla barn som är kortare än 135 cm ha någon typ av bilbarnstol i bilen - beroende på ålder och storlek ska barnet ha babyskydd, bilbarnstol eller bältesstol. Barn ska dessutom inte sitta vid en aktiv krockkudde. Alla föräldrar vill att deras barn ska åka så säkert som möjligt i bilen - därför rekommenderas att en bakåtvänd bilbarnstol används åtminstone till dess barnet är fyra år gammalt. Om det är möjligt är det självklart det allra bästa om barnet fortsätter att åka bakåtvänt i bilen även efter detta. Det är viktigt att bilbarnstolen eller babyskyddet är Europagodkänt och att det är godkänt för ditt barns vikt. Om ditt barn växt så mycket att huvudet är ovanför ryggstödet på stolen ska ni byta till en högre stol.

De allra minsta barnen sitter i så kallade babyskydd, som sitter bakåtvänt i bilen. Många babyskydd kan även kombineras med barnvagnen med hjälp av ett smidigt klicksystem så att du slipper väcka ett sovande barn efter den sövande bilturen. När det är dags att byta till bilbarnstol ska du välja en bakåtvänd bilstol som ska användas allra minst till dess att barnet är 4 år, helst längre och så länge som möjligt. Se till att du monterar bilbarnstolen på rätt sätt och att stolen är godkänd och testad. Det kan också vara bra att tänka på att en bilbarnstol bör bytas ut med jämna mellanrum eftersom de slits. Hos BabyWorld hittar du säkra bilbarnstolar från de ledande tillverkarna på marknaden, allt för att du ska kunna känna dig trygg med att du har en säker och bekväm bilbarnstol till ditt barn.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16