Fri frakt - Hemleverans 49 kr

Öppet köp 365 dagar

Meny

meny

Bli världens yngsta CMO!


Mellan datumen 14/6-28/6 kan ditt barn ansöka om att bli världens yngsta CMO hos Bugaboo!
För att ansöka laddar ni upp en bild eller video på instagram där ni visar upp era bästa bus (max 90 sekunder) och taggar inlägget med #BabyWorldBossBaby


Vi på Babyworld kommer välja ut tre bidrag som går vidare i uttagningen, dessa tre kommer även få en väska innehållandet lite roliga prylar – värde va 4000 kr ( specialtillverkad Bugaboo väska) ett presentkort på BabyWorld värde 3000 kr att shoppa för (gäller på hela BabyWorld Sortiment). BabyWorlds tre kandidater är då vidare i rekryteringen som Bugaboos nästa CMO, Chief Mischief Officer – chef för rackartyg.


Läs mer om rollen, villkor och kritertier nedan:

Bugaboo CMO

Rollbeskrivning

Om rollen:

Bugaboo letar efter en liten kandidat som kan fylla en stor roll; världens yngsta CMO - alltså Chief Mischief Officer

Oavsett om du styr och ställer på lekplatsen eller tar nattskiftet, så vet du vad du vill ha och precis hur du ska få det! Dina dagliga ansvarsområden inkluderar att få svar på några av livets största frågor, såsom varför himlen är blå, eller om smörgåsar verkligen smakar bättre om dom är skurna som trianglar? Du är även “ansvarig” för att grundligt recensera alla de senaste vagnarna från Bugaboo, så du måste ha koll på hur fyrhjulsfjädring känns när den flyger över trånga trottoarer. Det är ditt jobb att se till att inte ett stygn, led eller klick förbises, för att säkerställa att man alltid kryssar fram optimalt.

Det finns mycket plats för att växa med Chief Mischief Officer-rollen, men vi måste säga att det är valfritt att växa upp! Vi är stolta att ha flexibla arbetstider för att säkerställa att det finns tid för dom viktiga sakerna i livet, som att bygga kojor, rulla runt i lera (utan stövlar!) och skapa kaos i allmänhet. Jobbförmåner innefattar äventyrsresor för att testa olika terränger, en företagsbil i miniatyr, och såklart, flexibilitet när det kommer till arbetsplats så att du kan jobba både hemifrån och i farten mellan en plats och en annan!

Om dig:

Den ideala kandidaten är någon som, helt enkelt, är född för rollen med en dokumenterad erfarenhet av bus och rackartyg, och som är bekväm med att självständigt ta sig an äventyr i samarbete med sina föräldrar.

Att ha erfarenhet från att gå på dagis är ett plus, men inte en nödvändighet. Det viktigaste är att du tänker utanför hagen och kan förvandla vardagsmoment till lekfullt kaos. Vi letar efter en liten och dynamisk, livlig, kaoskreatör. Om det här låter som du, fråga gärna närmsta vuxen om den kan skicka in en ansökan åt dig redan idag.

Från att rulla upp allt toapapper (för att det är roligt) och plötsliga vattenkrig till att färglägga dina äldre syskon med din mammas favoritläppstift, visa oss dina busfärdigheter, och varför just du ska bli Bugaboo’s yngsta Chief Mischief Officer. 

Kriterier: 

  •   Mellan 3-5 år gammal, med ett minimum av 1 till 2 månaders buserfarenhet.

  •   Utbildad på dagisnivå (inte nödvändigt, men uppskattat).

  •   Måste vara baserad i Storbritannien, Sverige eller Australien och tillgänglig för att arbeta hemifrån.

  •   Pysselkunskaper på första nivån.

Uppgifter som den valda Chief Mischief Officern väntas göra för Bugaboo: 

För att få chansen att vinna en spännande äventyrsutflykt, en företagsbil i miniatyr och ett årspass till ett nöjesfält (CMOs bosatta i Storbritannien och Australien vinner ett Merlin årskort, medans en svensk CMO får ett årskort till Liseberg) i utbyte mot att genomföra en serie små roliga uppgifter över en period på 6 månader, skicka oss en video eller ett foto som visar oss hur mycket av en busunge du är när du är hemma eller ute och åker.

Vinnarna kommer att ombes att göra några “uppgifter” från deras hemmakontor lite då och då i sin kapacitet som Chief Mischief Officer. Dessa uppgifter kommer att vara:

  •   Skapa 3 x superstökiga konstverk för att inspirera vår marknadsavdelning

  •   Skicka in ett foto på er bästa kartongskapelse för att leda våra fönsterdesigners

  •   Filma 3 x produktrecensioner (visa dina vänner hur man kör in på lekplatsen)

Bugaboo står för alla pysseltillbehör och material.

Bugaboo får full användningsrätt till allt ovan material som deltagare skickar in. Detta inkluderar, men är inte begränsat till: video, fotografier och/eller allt skapat av tävlingsdeltagarna och deras vuxna ledsagare inom ramarna för tävlingen som delas med Bugaboo. Allt material kan användas både för intern och extern marknadsföring. Användarrätten är global och materialet kan användas i vilket område som helst.

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. Vi har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! Vi har tio stycken välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos oss erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i våra fysiska butiker och online.

Babyworld AB
Org.nr: (556985-0281)
Hansellisgatan 17, 754 50 Uppsala

Följ BabyWorld - få 5% rabatt!

Följ oss på Instagram och signa upp dig för vårt nyhetsbrev och få 5% rabatt på din första beställning!
Villkor gäller*

1. Följ oss på instagram

2. Signa upp för nyhetsbrev

BabyWorld

Kontakta kundtjänst

Livesupport

Mån-Tors: 7-18
Fre: 7-16