Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
186 träffar
Populärast
Visar 24 av 186 produkter

Bugaboo barnvagnar - hjälper dig och din familj att få bekväma upplevelser tillsammans!

För mer än 20 år sedan påbörjade Bugaboo en barnvagnsrevolution. Under dessa år har varumärket strävat efter att producera innovativa barnvagnar som underlättar i alla väder, på alla underlag och för hela familjen. Bugaboo erbjuder ett brett sortiment av barnvagnar som du enkelt kan anpassa efter dina behov – alltid med vetskapen om att den lilla sitter lika bekvämt som säkert. Inte nog med det – alla Bugaboos barnvagnar erhåller otrolig körkänsla och för extra komfort även flertalet tillbehör. Välj mellan dekorativa organizers, parasoll, åkpåsar, snacksbricka och mycket annat! Bugaboo tänker på alla detaljer – så att du som förälder slipper. Varje produkt är noga utvalt och har under flera år utvecklats, testats och finslipats. Bugaboo hjälper dig och din familj att få bekväma upplevelser tillsammans! 

Vanliga frågor

Var tillverkas Bugaboo barnvagnar?
Alla barnvagnar från Bugaboo designas i Nederländerna. Vagnarna tillverkas sedan på Bugaboos egen fabrik i Kina.
Hur gör jag rent en barnvagn från Bugaboo?
De allra flesta tyger som används till Bugaboos vagnar går utmärkt att tvätta som vanligt i maskin. Dock finns det undantag – så för att vara på den säkra sidan bör du alltid kika på respektive tvättrådslapp för mer detaljerade anvisningar.

OBS: Vid tvätt i maskin bör du tänka på att eventuella kardborreband ska stängas.

Vagnens chassi kan du enkelt göra rent med hjälp av en fuktig handduk. Det kvarvarande vattnet kan du torka bort med en torr trasa. För sand som fastnad på ramen kan du använda dig av en mjuk borste. För att rengöra skummet på styret, använd en svamp, varmt vatten och flytande tvål och gnugga försiktigt det område som behöver rengöras. Torka av alla tvålrester som finns kvar på metalldelen av styret.
Var hittar jag serienumret på min Bugaboovagn?
Vagnens serienummer hittar du på baksidan av chassit. Numret består 7 eller 14 siffror.