Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken

Bugaboo Donkey Duo

1 träffar
Populärast
Visar 1 av 1 produkter
1

Bugaboo Donkey Duo är en utmärkt vagn för en familj med ett eller fler barn. Vagnen kan konverteras från enkelvagn till syskonvagn på några enkla klick och förenklar alla sorteras äventyr! Skulle familjen få tillökning kan syskonen sitta jämsides med varandra från födseln upp till 4 år. I och med de vändbara sittdelarna kan du som förälder sätta fast dem precis så som du önskar och beroende på vad som passar för tillfället.  

På vilka olika sätt kan barnen sitta?  Barnen kan sitta vändbara mot varandra, mot dig eller mot den spännande omvärlden.  

Hur korrigerar man från singelvagn till syskonvagn?  Du gör enkelt om en Donkey Duo från singel till syskonvagn med hjälp av 3 klick.  

Hur stor är en Donkey Duo och vad väger den?   Mått hopfälld i 2 delar: 89 x 60 x 35 cm (L x B x H)  Mått hopfälld i ett stycke (självstående): 52 x 60 x 90 cm (L x B x H)  Vikt: 14,9 kg (Duo-läge)

Hjälp och support

Följ BabyWorld

Omdöme om BabyWorld

Trygg & bekymmersfri shopping

All rights reserved BabyWorld - 2022

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer