Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Andningslarm Hero Md Snuza
Andningslarm Hero Md Snuza
Andningslarm Hero Md Snuza
Andningslarm Hero Md Snuza
Andningslarm Hero Md Snuza
Andningslarm Hero Md Snuza

Andningslarm Hero Md

1 495 kr
Online
Skickas omgående
Produkten är endast tillgänglig online

Information

Snuza HeroMD är världens första mobila andningslarm som kliniskt har bevisats upptäcka när ett barns andning upphör. Snuza är mobila andningslarm för spädbarn som fästes direkt på barnets blöja eller byxa och kan användas oavsett var barnet sover. Inga sladdar eller eluttag behövs.


Snuza HeroMD är världens första medicintekniskt certifierade mobila andningslarm för spädbarn. Om Snuza HeroMD inte registrerar rörelser under 15 sekunder, om andningsrörelserna är svaga eller oregelbundna, vibrerar Snuza för att aktivera barnet och ljudlarm ljuder.


Snuza HeroMD övervakar andningsrörelser och varnar om andningen är svag eller om färre än åtta andetag per minut registreras. Om Snuza HeroMD inte känner av några rörelser under 15 sekunder kommer den att vibrera i ett försök att få igång barnet och få det att återuppta andningen. Ofta är vibrationen tillräcklig för att få igång barnet och Snuza HeroMD kommer att återgå till övervakningsläge. Efter tre vibrationsincidenter kommer en varningssignal som informerar om att det varit andningsuppehåll vid tre tillfällen.


Om vibrationen inte får igång barnets andning ljuder ett larm 5 sekunder efter att vibrationer påbörjats, dvs efter totalt 20 sekunder utan registrerade andningsrörelser.


Snuza HeroMD babyvakt har i kliniska tester visat sig upptäcka när en bebis slutar att andas och är en medicintekniskt certifierad produkt. Snuza HeroMD sänder inte ljud och överför inte någon radiofrekvens. Därmed finns ingen risk för radiofrekvent strålning.


Snuza HeroMD kan plocka upp externa rörelser och är därför inte lämplig att använda vid samsovning eller när barnet sover i en bil eller barnvagn.


Snuza HeroMD drivs av ett CR2-batteri som håller ca 6 månader vid normal användning.

Specifikationer

  • Artikelnummer16940
  • EAN/GTIN898346002617
  • MPNSNU02
  • Produktkategorier

Recensioner

Utvalt till dig