Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

GuiderVarumärken
2 träffar
Populärast
Visar 2 av 2 produkter
1

Känn dig trygg med andningslarm

Som nyblivna föräldrar är det många känslor att uppleva, framförallt en stor kärlek, glädje och lycka såklart, men många känner sig även oroliga. Särskilt under natten då barnet sover kan en del nyblivna föräldrar känna sig ängsliga "Sover bebisen?" "Har bebisen ont i magen" eller "Tänk om min bebis slutar andas" är tankar som ofta far genom huvudet. Känns dig tryggare och säkrare med ett andningslarm. Ett andningslarm till baby känner av hur barnets andning ser ut och varnar om andningen blir oregelbunden.

Smarta och mångfunktionella andningslarm

Här hittar du det populära andningslarmet Snuza, ett alarm som är medicinsktekniskt certifierat. Andningslarmet registrerar hur andningen ser ut och varnar om andningen är oregelbunden. Alarmet varnar dessutom om det inte registrerat rörelser under 15 sekunder. Just andningslarm Snuza vibrerar också för att aktivera barnet och du som förälder kan höra ett ljudlarm. Andningslarm för spädbarn kan fästas direkt på blöjan och behöver varken sladdar eller eluttag för att fungera. I vårt utbud av andningslarm för baby kan du hitta flera typer. Ett av våra populära alarm är Snuza Pico, ett avancerat alarm som ger dig möjlighet att övervaka barnets andning, temperatur och sovställning via din mobil. Andningslarmet varnar både om oregelbunden andning och även eventuellt fall. Ett andningslarm till spädbarn kan ge stor trygghet och ett lugn när det är dags att sova. Nu behöver du inte sova oroligt och vakna upp flera gånger per natt för att titta till lillen. Alarmet låter så fort det är några oregelbundna andningsmönster eller andra bekymmer. Dessa andningslarm fästes i blöjan och vibrerar efter bara 15 sekunder av oregistrerad andning. Du får även ett ljudlarm efter 20 sekunder om ingen rörelse registrerats. Har du fler frågor om våra andningslarm för baby? Kontakta gärna vår kundsupport så kan vi garanterat hjälpa dig.

Hjälp och support

Följ BabyWorld

Omdöme om BabyWorld

Trygg & bekymmersfri shopping

All rights reserved BabyWorld - 2022

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer