Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

GuiderVarumärken
31 träffar
Populärast
Fällgrind 100 Cm Vit Segr
Segr
Fällgrind 100 Cm Vit
649 kr
Fällgrind 120 Cm Vit Segr
Segr
Fällgrind 120 Cm Vit
699 kr
Fällgrind 150 Cm Vit Segr
Segr
Fällgrind 150 Cm Vit
799 kr
Visar 24 av 31 produkter
12

Grindar som ger mer säkerhet

Även om ett hem står för trygghet och kärlek finns det ändå många faror i det vanliga hemmet när man har ett litet barn. När barnen lär sig krypa och gå blir helt plötsligt saker som trappor, vedugnar och lådor en fara. Under de år då barnen fortfarande kan råka skada sig på olika saker i hemmet är det alltid bäst att ta det säkra före det osäkra. Här hittar du ett stort sortiment med olika typer av grindar. En barngrind kan bland annat sättas upp framför en trappa, en brasa eller en dörr.

Snygg barngrind i trä

Hos oss kan du hitta barnsäkerhet trappa som passar perfekt för trappor. Men här finns även andra typer av barngrindar. För att inte barnen ska råka komma när brasan har vi bra grindar som viker sig runt hela vedugnen. Detta gör att barnen inte kan gå runt eller bakom och bränna sig. Att sätta upp olika typer av baby grindar hemma har stora fördelar. Men det betyder samtidigt att grindarna blir en del av inredningen inom de närmsta åren. Satsa på en barngrind i en design som passar ditt hem. Vi erbjuder fina barngrindar i trä och andra material, bland annat i svart och vitt. Beroende på vart i hemmet du ska montera en barnsäkerhet grind och beroende på vilken budget du har, kan du välja bland många olika modeller och prisgrupper. Förutom olika typer av barngrindar kan du även hitta smarta tillbehör här, bland annat Y-spindel till våra spänngrindar och mycket mer. Kolla igenom vårt sortiment och köp en kvalitativ barngrind billigt!

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer