Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
20 träffar
Populärast
Visar 20 av 20 produkter
1

Medela bröstpumpar

Medelas sortiment av bröstpumpar täcker in alla potentiella behov hos ammande.

Medelas bröstpumpar är kända för att erbjuda moderna och effektiva lösningar för ammande över hela världen. Deras sortiment inkluderar både manuella och elektriska bröstpumpar, utformade för att möta olika behov och preferenser. Medelas bröstpumpar är utrustade med innovativ teknologi och mjuka, skonsamma pumpningsmekanismer som efterliknar ett barns sugande rörelse för att stimulera och utvinna bröstmjölk på ett naturligt och bekvämt sätt.En av de framträdande egenskaperna hos Medela-bröstpumpar är deras användarvänlighet och portabilitet. Många modeller är lätta att bära med sig och kan användas både hemma och på resan. De är även utformade med tanke på hygien, och de flesta komponenter kan enkelt tas isär och rengöras.

Medela erbjuder flexibilitet och komfort när det kommer till att pumpa och lagra bröstmjölk. Dessa produkter har blivit en pålitlig följeslagare och med deras kvalitet, användarvänlighet och moderna design har de gjort en betydande positiv inverkan på amningsupplevelsen för många världen över.

Vanliga frågor

Vad är Medela?
Medela är ett företag som specialiserar sig på bröstpumpar och amningsprodukter. De tillverkar bröstpumpar som är avsedda att hjälpa ammande att pumpa och lagra bröstmjölk.
Vilka olika typer av bröstpumpar erbjuder Medela?
Medela erbjuder olika typer som manuella och elektriska bröstpumpar. Deras sortiment inkluderar också enkel- och dubbelpumpar för olika användningsbehov.
Hur fungerar en Medela bröstpump?
Medelas bröstpumpar använder en mjuk och skonsam pumpningsmekanism för att stimulera bröstvårtan och mjölka ut bröstmjölk. Elektriska modeller har olika inställningar för att anpassa pumpningsstyrkan och hastigheten.
Är Medela-bröstpumpar lätta att rengöra?
Ja, de flesta bröstpumparna har komponenter som enkelt kan monteras ner och rengöras. Det är viktigt att följa rengöringsinstruktionerna noggrant för att säkerställa en hygienisk användning.
Kan jag använda Medelas bröstpumpar för att både pumpa och lagra bröstmjölk?
Ja, Medela-bröstpumpar är utformade för att pumpa bröstmjölk effektivt och kan användas med flaskor eller påsar för att lagra mjölken.
Är Medela-bröstpumpar portabla?
Många av Medelas bröstpumpar är bärbara och drivs med batterier eller strömförsörjning. Det gör dem bekväma att använda både hemma och på resan.
Kan jag köpa reservdelar tillbröstpumpar från Medela?
Ja, Medela erbjuder vanligtvis reservdelar och tillbehör till sina bröstpumpar, inklusive bröstskålar, ventiler och slangar.
Hur kan jag få support eller service för min bröstpump från Medela?
Kontakta vår kundservice för att få support och service.