Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Harmony Bröstpump Medela
Harmony Bröstpump Medela
Harmony Bröstpump Medela

Harmony Bröstpump

399 kr
Online
Skickas omgående
Produkten är endast tillgänglig online

Information

Diskret, bekväm och skonsam bröstpump från Medela!

Mammor som planerar att helamma kanske tänker att de inte behöver någon bröstpump, men det är alltid bra att ha en liten, manuell pump till hands. De flesta mammor hamnar någon gång i en situation där de måste pumpa ur mjölk, av olika skäl. Den här pumpen rekommenderas särskilt för mammor som reser: den kan användas antingen som backup för en elektrisk dubbelpump, eller för enstaka pumpningar.

Lätt och diskret

Medela Harmony är en manuell pump, så du behöver varken ström eller batterier för att använda den. Dessutom är den nästan helt tyst, och oerhört smidig att använda. Pumpen är också mycket lätt och tar inte upp mycket plats i handväskan.

Tydlig, elegant design

Medela Harmony är ergonomiskt och intuitivt utformad, vilket gör den mycket enkel att använda. Den är enkel att ta isär och rengöra. Handtaget på Medela Harmony manuell bröstpump är vridbart, så att du alltid kan hitta en bra vinkel för att pumpa utan att behöva hålla armarna i en obekväm position. Det mjuka gummiöverdraget på handtaget gör det lite enklare att pumpa och gör dessutom pumpen tystare.

2-Phase Expression-teknik

Medela Harmony är en av få manuella pumpar som är utrustad med 2-Phase Expression-tekniken. Bröstpumpen efterliknar barnets sugbeteende vid bröstet.

2-Phase Expression-tekniken innebär helt enkelt att du först pumpar med den kortare delen av pumpens handtag, vilket skapar en snabb sugrytm som liknar rytmen hos ett hungrigt spädbarn. Detta stimulerar mjölkutdrivningen (mjölkflödet). När mjölken börjar flöda byter du till den långa sidan av handtaget, vilket ger en långsammare sugcykel som driver ut merparten av mjölken.

Det är en av få manuella pumpar i världen som har 2-Phase Expression-tekniken. Den är liten, lätt och enkel att transportera.

OBS! Tänk på att du kan behöva en annan trattstorlek. Med pumpen kommer en standardtratt storlek Medium 24 mm. Se våra tillvalsartiklar för att köpa till en passande storlek för just dig.

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig