Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Ninjago 71769 Coles Drakhjuling LEGO
Ninjago 71769 Coles Drakhjuling LEGO
Ninjago 71769 Coles Drakhjuling LEGO
Ninjago 71769 Coles Drakhjuling LEGO
Ninjago 71769 Coles Drakhjuling LEGO
LEGO
(0)

Ninjago 71769 Coles Drakhjuling

469 kr
Online
Skickas omgående
Produkten är endast tillgänglig online

Information

Ge dig in i en episk strid i Coles drakhjuling! Den onda ormen General Aspheera har stulit Kais elementvapen och du måste hjälpa honom att ta tillbaka det. Samtidigt måste du akta dig för hämndstensbusen och hans farliga kristaller. Slå tillbaka med snabbhet och kraft genom att sätta drakhjulingen i gyllene drakattackläge. Bara du kan stoppa ninjornas fiender från att förvandla alla i NINJAGO City till zombier! Byggsetet LEGO NINJAGO Coles drakhjuling (71769) låter barn iscensätta roliga scener från tv-serien NINJAGO: Crystallized.

Ninjafordonet har imponerande gyllene blixtklingor som kan skjutas fram för drakattackläge, 2 knoppkanoner, 4 stora däck och passagerar- och förarsäte för minifigurerna. Ett perfekt lekset för att uppmuntra barns intresse för ninjaaction Detta NINJAGO fordonsset innehåller 4 minifigurer: gyllene drak-Kai med sitt elementvapen och gyllene drakvingar prydda med taggar, gyllene Cole, ormen General Aspheera beväpnad med ett kristallvapen, och en hämndstensbuse med ett svärd. 

  • Rekommenderad ålder: 8+ år 
  • Delar: 384 st 

Specifikationer

Recensioner (0)

0
Frågor & svar

Utvalt till dig

BabyWorld AB

Hjälp och support

Följ BabyWorld

Omdöme om BabyWorld

Trygg & bekymmersfri shopping

All rights reserved BabyWorld - 2022

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer