Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
71404 Goombas Sko LEGO
71404 Goombas Sko LEGO
71404 Goombas Sko LEGO
LEGO
(0)

71404 Goombas Sko

99 kr
Online
Skickas omgående
Produkten är endast tillgänglig online

Information

Välkommen till LEGO Super Mario världen! Här kan du hjälpa Super Mario, Luigi eller Peach (figurer ingår inte) att besegra en Goomba och ta dess stora gröna sko. Inuti skon kan du sedan göra volter för att samla myntbelöningar. För att tjäna ännu mer mynt kan du hoppa ur skon och stampa på fienden. Setet innehåller en klossbyggd version av en Goombas sko plus en LEGO Goomba figur som barn kan lägga till i sina banor.


(Obs: Startbana 71360, 71387 eller 71403 behövs för interaktivt spel.) Tillhörande app Bygginstruktioner till setet finns i den tillhörande appen LEGO Super Mario™ Appen erbjuder också idéer för coola sätt att bygga och spela och är en säker plattform där barn kan dela sina skapelser. Kreativt skoj LEGO Super Mario samlarlekset blir fantastiska presenter till trendsättande barn. Startbanor och expansionsset låter fans utöka, bygga om, skapa och anpassa egna unika banor för timmar av myntsamlarskoj.

  • Rekommenderad ålder: 6+ år 
  • Delar: 76 st 

Specifikationer

Recensioner (0)

0
Frågor & svar

Utvalt till dig

BabyWorld AB

Hjälp och support

Följ BabyWorld

Omdöme om BabyWorld

Trygg & bekymmersfri shopping

All rights reserved BabyWorld - 2022

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer