Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Amningskudde Quilt - Choklad Doomoo
Amningskudde Quilt - Choklad Doomoo
Amningskudde Quilt - Choklad Doomoo
Amningskudde Quilt - Choklad Doomoo

Amningskudde Quilt - Choklad

699 kr
Tillfälligt slut i lager

Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Information

Doomoo Amningskudde är en ultramjuk och ergonomisk amningskudde som passar liten som stor. Kudden rekommenderas av barnmorskor för dess professionella design. Med Doomoos amningskudde får mamman korrekt stöd för axlar, rygg och armar samtidigt som barnet får rätt amningsposition.

Den runda formen på Doomoo Amningskudde gör att kudden sitter stadigt runt mammans mage. Kudden är fylld med minimala, prasselfria EPS-kulor som formar sig efter mammans och babyns kropp. Den är mjuk och skön, och behåller sin stuns under hela amningen, utan att sjunka ihop. På så sätt tappar inte barnet greppet om bröstvårtan och får en optimal amningsposition.

Doomoos amningskudde har flera smarta funktioner. Den kan användas som ett skönt liggstöd till barnet, både när det ligger på mage och på rygg samt som ett säkert sittstöd, som en ”lära sitta-kudde”.

EPS-kulor innehåller mycket luft så kulorna blir platta efter en viss användning. Därför går Doomoos kvalitetskuddar att fylla på med nya kulor via en dragkedja på innerkudden. EPS-kulor har en antibakteriell egenskap som är fördelaktig i amningssituation. Bakterier kan inte överleva naturligt i mikrokulornas miljö. Doomoo EPS-kulor och extra överdrag finns som tillbehör.

Med Doomoo Amningskudde blir både mamman och barnet mer avslappnade och får en fungerande och mysig amningsstund, vilket enligt senare forskning stimulerar mjölkproduktionen.

Kuddens överdrag är tillverkad i ekologisk bomullstrikå. Överdraget är avtagbart och går att tvätta i 30 grader maskintvätt. Även innerkudden kan tvättas i 30 grader maskintvätt.

  • Ergonomisk och ultramjuk
  • Fylld med minimala EPS-kulor
  • Multifunktionell, även ligg- och sittstöd till barnet
  • Ekologisk OEKO-TEX-certifierad bomullstrikå
  • Påfyllningsbar, EPS-kulor finns som tillbehör
  • Mått: 50 x 48 x 14 cm
  • Material: Överdrag i 95% bomull och 5% elastan. Innerkudde 92% polyester, 8% elastan.
  • Fyllning: EPS-kulor av 100% polystyren.
  • Tvättråd: 30 grader i maskin för överdraget och innerkudden

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig