Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Basics Sidokudde Babysleep Doomoo
Basics Sidokudde Babysleep Doomoo

Basics Sidokudde Babysleep

249 kr
I webblager för omgående leverans

Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Information

Doomoo Basics Sidokudde Babysleep är speciellt framtagen för att hålla barnet stabilt på sidan utan att rulla över på magen eller rygg. Rekommenderas vid redan utvecklad skallassymmetri eller torticollis. Sidokudden passar barn mellan 0-6 månader med vissa förbehåll för överröliga barn.

Rekommendationen är att små barn ska ligga på rygg, men ibland rekommenderas sidoläge. Då är det bra med ett sidostöd som håller barnet tryggt på sidan. Med Doomoo Basics Sidokudde Babysleep  får barnet maximal komfort och kan samtidigt röra armar och ben fritt.


Sidokudden rekommenderas bl a av flertalet barnmorskor och barnläkare om barnet av någon anledning bör ligga på sidan. Det kan vara vid speciellt risk för, eller utvecklad skallasymmetri (platt huvud), torticollis (kort halsmuskel) men även för barn med kraftiga kräkningar samt för barn som önskar sova på sidan.


Kudden är liten och smidig och kan användas överallt på plant underlag; vagga, barnvagn, spjälsäng eller föräldrasäng. Den går även utmärkt att använda som amningsmadrass vid liggande amning.

Doomoo Basics Sidokudde Babysleep består av två skumgummidelar i 100% polyuretan. Överdraget håller ihop skumgummidelarna, som stabiliserar babyn i tryggt sidoläge. Överdraget är vattentätt, avtagbart och går att tvätta i maskin på 60 grader och kan torktumlas på låg temperatur.


Fakta om Doomoo Basics Sidokudde Babysleep

– Håller barnet stabilt på sidan

– Passar alla plana underlag

– Används vid utvecklad skallasymmetri, torticollis, kraftiga kräkningar eller önskad sovposition på sidan


Material: Överdrag 80% bomull, 20% polyester, behandlat med polyuretan.

Fyllning: 100% polyuretanskum (Ökotex-certifierat)

Tvätt: 60 grader i maskin, tumlas på låg temperatur

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig