Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp*

Snabba leveranser

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Amningskudde - Quilt/Sand Doomoo
Amningskudde - Quilt/Sand Doomoo
Amningskudde - Quilt/Sand Doomoo

Amningskudde - Quilt/Sand

Färg: Quilt/Sand
Amningskudde - Moln/KakiAmningskudde - Quilt/SandAmningskudde - Randig GråAmningskudde - Löv GrönAmningskudde - Råddjur/CremevitAmningskudde - Melerad Chine WhiteAmningskudde - DimrosaAmningskudde - Quilt/BlåAmningskudde - Melerad Antracite
599 kr
I webblager för omgående leverans

Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp*

Snabba leveranser

Information

Doomoo Amningskudde är en ultramjuk och ergonomisk amningskudde som passar liten som stor. Kudden rekommenderas av amningsbarnmorskor för dess professionella design. Med Doomoos amningskudde får mamman korrekt stöd för axlar, rygg och armar samtidigt som barnet får rätt amningsposition.

 

Den runda formen på Doomoo Amningskudde gör att kudden sitter stadigt runt mammans mage. Kudden är fylld med minimala, prasselfria EPS-kulor som formar sig efter mammans och babyns kropp. Den är mjuk och skön, och behåller sin stuns under hela amningen, utan att sjunka ihop. På så sätt tappar inte barnet greppet om bröstvårtan och får en optimal amningsposition.

 

Doomoos amningskudde har flera smarta funktioner. Den kan användas som ett skönt liggstöd till barnet, både när det ligger på mage och på rygg samt som ett säkert sittstöd, som en ”lära sitta-kudde”.

  • Ergonomisk
  • Rekommenderad ålder: 0+
  • Material: Överdrag i 95% bomull och 5% elastan. Innerkudde 92% polyester, 8% elastan
  • Fyllning: EPS-kulor av 100% polystyren
  • Storlek:  50 x 48 x 14 cm
  • Tvättråd: 30 grader i maskin för överdraget och innerkudden

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig