Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Amningskudde - Björn Grå Doomoo
Amningskudde - Björn Grå Doomoo
Amningskudde - Björn Grå Doomoo
Amningskudde - Björn Grå Doomoo
Amningskudde - Björn Grå Doomoo
20%
Doomoo
(3)

Amningskudde - Björn Grå

Färg: Björn Grå
Amningskudde - Körsbär RostAmningskudde - Blomma RosaAmningskudde - Löv GrönAmningskudde - Randig GråAmningskudde - Quilt/SandAmningskudde - Melerad AntraciteAmningskudde - Randig BlåAmningskudde - Risotto TaupeAmningskudde - Råddjur/CremevitAmningskudde - Moln Blå/GråAmningskudde - Räv GråAmningskudde - Björn GråAmningskudde - Giraff GråAmningskudde - Risotto KakiAmningskudde - Blomma GulAmningskudde - DimrosaAmningskudde - Melerad Chine WhiteAmningskudde - Quilt/BlåAmningskudde - Melerad GråAmningskudde - Moln/KakiAmningskudde - Giraff RosaAmningskudde - Stjärna Blå
395 kr494 kr
Online
Tillfälligt slut i lager
Produkten är endast tillgänglig online

Information

Doomoo Amningskudde är en ultramjuk och ergonomisk amningskudde som passar liten som stor. Kudden rekommenderas av amningsbarnmorskor för dess professionella design. Med Doomoos amningskudde får mamman korrekt stöd för axlar, rygg och armar samtidigt som barnet får rätt amningsposition.

 

Den runda formen på Doomoo Amningskudde gör att kudden sitter stadigt runt mammans mage. Kudden är fylld med minimala, prasselfria EPS-kulor som formar sig efter mammans och babyns kropp. Den är mjuk och skön, och behåller sin stuns under hela amningen, utan att sjunka ihop. På så sätt tappar inte barnet greppet om bröstvårtan och får en optimal amningsposition.

 

Doomoos amningskudde har flera smarta funktioner. Den kan användas som ett skönt liggstöd till barnet, både när det ligger på mage och på rygg samt som ett säkert sittstöd, som en ”lära sitta-kudde”.

  • Ergonomisk
  • Rekommenderad ålder: 0+
  • Material: Överdrag i 95% bomull och 5% elastan. Innerkudde 92% polyester, 8% elastan
  • Fyllning: EPS-kulor av 100% polystyren
  • Storlek:  50 x 48 x 14 cm
  • Tvättråd: 30 grader i maskin för överdraget och innerkudden

Specifikationer

Recensioner (3)

0
Frågor & svar

Utvalt till dig

BabyWorld AB

Hjälp och support

Följ BabyWorld

Omdöme om BabyWorld

Trygg & bekymmersfri shopping

All rights reserved BabyWorld - 2022

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.