Fri frakt - Hemleverans 49 kr

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Amnings- och Gravidkudde - Risotto Taupe Doomoo
Amnings- och Gravidkudde - Risotto Taupe Doomoo
Amnings- och Gravidkudde - Risotto Taupe Doomoo
Amnings- och Gravidkudde - Risotto Taupe Doomoo

Amnings- och Gravidkudde - Risotto Taupe

Färg: Risotto Taupe
Amnings- och Gravidkudde - AntraciteAmnings- och Gravidkudde - Risotto TaupeAmnings- och Gravidkudde - GråAmnings- och Gravidkudde - Löv GrönAmnings- och Gravidkudde - Räv GråAmnings- och Gravidkudde - Moln/KakiAmnings- och Gravidkudde - Risotto Kaki
949 kr
Online
Skickas omgående
Produkten är endast tillgänglig online

Information

Doomoo kombinerad amningskudde och gravidkudde är en stor, ultramjuk och ergonomisk kudde som rekommenderas av barnmorskor. Kudden är fylld med minimala och prasselfria EPS-kulor som gör den formbar och ger ett optimalt stöd för liten som stor mamma och det växande barnet.

Under graviditeten ger kudden stöd och avlastning, och en bekvämare sitt- eller liggställning. Kudden rekommenderas av barnmorskor till gravida som har problem med bäckenbotten eller sömnsvårigheter. Kudden ligger stadigt mellan benen och huvud. Kudden stödjer då mage och avlastar vid bäckenbottenuppluckring.

Som amningskudde fungerar kudden optimalt med sina minimala EPS-kulor. De gör att kudden behåller sin stuns och spänst under hela amningen, och inte sjunker ihop. På så sätt får barnet optimal amningsposition och tappar inte greppet om bröstvårtan, samtidigt som mamman får bra avlastning för axlar, nacke och rygg.

Doomoos kombinerade gravid- och amningskudde har fler smarta funktioner. Den kan även användas som ett skönt liggstöd till barnet, både när det ligger på mage och på rygg samt som ett säkert sittstöd, som en ”lära sitta-kudde”. Den fungerar även utmärkt som läskudde för både barn och vuxna.

Kuddens överdrag är gjort av ekologisk bomullstrikå. 

EPS-kulor har en antibakteriell egenskap som är fördelaktig i amningssituation. Bakterier kan inte överleva naturligt i mikrokulornas miljö. EPS-kulor innehåller mycket luft så kulorna blir platta efter en viss användning. Därför går Doomoos kvalitetskuddar att fylla på via en dragkedja på innerkudden. Doomoos EPS-kulor och extra överdrag finns som tillbehör, och säljs där Doomoos kuddar säljs.

Med Doomoo Amnings- och gravidkudde blir både mamman och barnet mer avslappnade och får en fungerande och mysig amningsstund, vilket enligt senare forskning stimulerar mjölkproduktionen.

Doomoo Amnings- och gravidkudde och finns i många olika färger och även som en mindre amningskudde. Tips! Tvätta överdraget ofta, det drar ihop kudden.

Bäst i test! Doomoo Amningskudde och Doomoo Amnings- och gravidkudde utsågs 2019 till Bästa amningskudden av testsajten Bäst-i-test.se

 

 • Ergonomisk och ultramjuk
 • Avtagbart överdrag som kan tvättas i maskin
 • Fylld med minimala EPS-kulor
 • Ekologisk, Ökotex-certifierad bomullstrikå
 • Påfyllningsbar, EPS-kulor som tillbehör
 • Multifunktion; gravid- och amningskudde, ligg- och sittstöd för barnet
 • Extra överdrag finns
 • Doomoo amningskudde finns i två storlekar
 • Rekommenderad ålder: 0+
 • Material: Överdrag i 95% bomull och 5% elastan. Innerkudde 92% polyester, 8% elastan
 • Fyllning: EPS-kulor av 100% polystyren.
 • Storlek: 74 x 42 x 17 cm
 • Tvättråd: 30 grader i maskin för överdraget och innerkudden

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer