Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Dragonfly Duovagn Bugaboo
Dragonfly Duovagn Bugaboo
Dragonfly Duovagn Bugaboo
Dragonfly Duovagn Bugaboo

Dragonfly Duovagn

Smidig
Lättviktig
Designad för stadsmiljö
 1. 1.
  Välj variant:
  -

  Black/Desert Taupe
  Grå/Svart-Blå
  Svart/Svart-Svart
  Svart/Grön-Grön
  Grå/Grå-Grå
 2. 2.
  Välj variant:
  -

  Svart
  Grön
  Grå
10 495 kr
I webblager för omgående leverans

Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Information

Bugaboo Dragonfly Complete med liggdel - en smidig duovagn med kompakt hopfällning.

Lätt och kompakt

Bugaboo Dragonfly är känd för sin lätta konstruktion, vilket gör den enkel att manövrera och transportera. Vagnen väger bara 7,2 kg, vilket är relativt lätt jämfört med andra barnvagnar på marknaden.

Enhandsfällning

Barnvagnen har en enhands fällmekanism i ett stycke, vilket möjliggör snabb och bekväm hopfällning. Den fälls ihop till en kompakt storlek, vilket gör den enkel att förvara eller transportera i trånga utrymmen som bakluckor eller små lägenheter.

Bekväm åkning

Dragonfly är utrustad med fyrhjulsupphängning, vilket säkerställer en mjuk och bekväm åktur för ditt barn. Fjädringssystemet hjälper till att absorbera stötar och stötar på olika terräng, vilket ger en roligare upplevelse för både föräldern och barnet.

Vändbar sits

Barnvagnens säte är vändbar, vilket gör att ditt barn kan vända sig mot dig eller framåt, beroende på deras preferenser eller ålder. Denna funktion gör att du kan ha bättre interaktion med ditt barn eller låta dem utforska omgivningarna.

Utdragbart solskydd

Barnvagnen har ett utdragbart solskydd som ger utmärkt skydd mot skadliga UV-strålar. Den erbjuder UPF 50+ solskydd, vilket skyddar ditt barn från solens strålar under soliga dagar. Justerbart styre: Styret på Bugaboo Dragonfly är justerbart, vilket säkerställer en bekväm pushupplevelse för föräldrar med olika höjder. Den kan justeras för att passa din önskade höjd, så att du kan bibehålla en naturlig och ergonomisk hållning medan du skjuter på vagnen. Kompatibilitet med bilbarnstolar: Dragonfly är kompatibel med olika bilbarnstolar, inklusive de från Bugaboo och andra populära märken. Detta gör att du kan skapa ett bekvämt resesystem genom att fästa bilbarnstolen på vagnens ram, vilket gör det lättare att växla från bil till vagn och vice versa.

Förvaringsalternativ

Barnvagnen har en rymlig korg under sätet för förvaring av skötväskor, matvaror eller andra viktiga föremål. Det ger gott om plats för dina tillhörigheter under utflykter eller shoppingresor. Det är viktigt att notera att Bugaboo Dragonfly kan ha ytterligare funktioner eller varianter beroende på vilken modell eller version som är tillgänglig. För att få den mest exakta och aktuella informationen om Bugaboo Dragonfly rekommenderar jag att du besöker den officiella Bugaboos webbplats eller kontaktar Bugaboos kundsupport för detaljerade specifikationer, priser och tillgänglighet.

Liggdel

Liggdelen till Bugaboo Dragonfly är bekväm och praktisk. Denna liggdel kan användas från och med att barnet är alldeles nyfödd upp till cirka 6 månader. Liggdelen erbjuder en mysig likväl trygg plats för din nyfödda bebis. Liggdelen levereras komplett med en mjuk och ventilerande madrass, ett överdraf till madrass samt ett skyddande lock med dragkedja. För att använda liggdelen behöver du bara flytta över sufflettbågarna/fästena, sufflettyget och bygeln från sittdelen eftersom samma delar kan användas till både sittdel och liggdel. 

Att sätta fast liggdelen på din Bugaboo Dragonfly är enkelt tack vare smidiga fästen, och det finns även praktiska minnesknappar som gör det enkelt att ta av den igen. Liggdelen har inbyggda fötter som håller den något upphöjd från marken och en ventilerad bottenplatta, vilket gör att du kan använda den som en trygg sovplats för ditt barn var du än befinner dig. När du behöver fälla ihop din Bugaboo Dragonfly kan du göra det med liggdelen kvar på chassit. Den fälls automatiskt ihop med vagnen och blir platt för att ta minimalt med plats. När du sedan vill fälla upp vagnen igen, tar du bara tag i remmen vid fotänden av liggdelen och drar den mot dig för att återfälla liggdelen.


Liggdelen inkluderar:
 • Liggdelsbas 
 • Madrass 
 • Madrassöverdrag 
 • Liggdelslock

Specifikationer

Paket: Dragonfly Duovagn

Recensioner

Utvalt till dig