Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
BABY-SAFE 3 i-SIZE - Midnight Grey Britax
BABY-SAFE 3 i-SIZE - Midnight Grey Britax
BABY-SAFE 3 i-SIZE - Midnight Grey Britax
BABY-SAFE 3 i-SIZE - Midnight Grey Britax
BABY-SAFE 3 i-SIZE - Midnight Grey Britax
BABY-SAFE 3 i-SIZE - Midnight Grey Britax
Var god godkänn marknadsföringscookies för att se videon.
Premium Line

BABY-SAFE 3 i-SIZE - Midnight Grey

40-83 cm
Patenterad teknik för ett planare sittläge
Maximal smidighet
Maxvikt 13 kg
Bakåtvänd
Färg: Midnight Grey
BABY-SAFE 3 i-SIZE - Midnight GreyBABY-SAFE 3 i-SIZE - Space BlackBABY-SAFE 3 i-SIZE - Grey MarbleBABY-SAFE 3 i-SIZE - Frost GreyBABY-SAFE 3 i-SIZE - Dusty Rose
2 295 kr
I webblager för omgående leverans

Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Information

BABY-SAFE 3 i-SIZE följer ditt barn från födseln upp till 15 månaders ålder. Den avtagbara spädbarnsinsatsen och tekniken som möjliggör ett planare sittläge garanterar en ergonomisk position och ultimat komfort för de allra minsta. Babyskyddet är kompatibelt med FLEX BASE iSENSE, som möjliggör en enkel och snabb installation i bilen. BABY-SAFE 3 i-SIZE har flera av de allra senaste säkerhetsfunktionerna som skyddar din baby i alla situationer, samtidigt som den ger optimal bekvämlighet för ni ska kunna njuta av alla resor tillsammans. 

Rekommenderad ålder/ längd/ vikt: Nyfödd – 83 cm (≈ 15 månader | 13 kg)

Egenskaper:
 • Långvarig komfort från födseln och upp till 15 månader (83 cm)
 • Patenterad teknik för ett planare sittläge ger den bästa kombinationen av säkerhet och komfort
 • Maximal smidighet tack vare att du kan rotera FLEX BASE iSENSE 90 grader mot den öppna dörren 
 • Ultimat kompatibilitet med FLEX BASE iSENSE och de flesta barnvagnar 

Långsiktig komfort
BABY-SAFE 3 i-SIZE kan användas från födseln upp till 15 månader, hela tiden med samma mysiga komfort. Spädbarnsinsatsen garanterar en ergonomisk position och optimal säkerhet för den nyfödda babyn. Den patenterade integrerade lutningsmekanismen ger ett planare, mer ergonomiskt sittläge för din nyfödda baby, och i takt med att barnet växer justeras också lutningen till ett mer upprätt läge. Huvudstödet är enkelt att höja för att ge mer utrymme efterhand som din baby växer.

Frihet genom kompatibilitet
BABY-SAFE 3 i-SIZE klickas enkelt på plats på FLEX BASE iSENSE samt ett brett utbud av barnvagnar (ytterligare adaptrar kan behövas). Att återinstallera BABY-SAFE 3 i-SIZE på basen går fort och lätt, och ger dig större frihet vart du än är på väg.

Busenkelt att sätta i och ta ur ditt barn 
Det går snabbt och enkelt att placera och spänna fast ditt barn: vrid bara BABY-SAFE 3 i-SIZE när den sitter installerad på FLEX BASE iSENSE mot den öppna bildörren. Det gör övergången mellan bilturen och barnvagnspromenaden mycket bekvämare. 

Hörbart klick säkerställer en korrekt installation
När babyskyddet installeras på FLEX BASE iSENSE i bilen eller på barnvagnen, talar ett tydligt klickande ljud om för dig att babyskyddet sitter säkert på plats. 

Fempunktssele
Fempunktsselen innebär maximal säkerhet för ditt barn. Selen ser till att barnet färdas tryggt i bilbarnsstolens skyddande skal under hela resan. Skulle ni krocka fördelas krafterna på fem olika punkter: två vid axlarna, två vid höfterna och en där selen spänns fast mellan benen. På så sätt skyddas ditt barn från krockkrafter från alla håll. 

Justerbart huvudstöd och sele
Vårt vadderade huvudstöd och fempunktssele är enkla att justera med bara en hand så de passar ditt barns längd. Kontrollera att huvudstödet är i rätt position – precis ovanför barnets axlar – innan du spänner fast selen.

Maximal smidighet med den roterbara basen
Rotationsfunktionen på basen låter dig vrida babyskyddet mot den öppna bildörren. Det gör det enkelt för dig lyfta ur babyn ur babyskyddet och lägga hen barnvagnen, antingen för en längre promenad eller bara tillbaka in till huset.

Justerbart handtag
Det justerbara handtaget är enkelt att flytta när du ska sätta ner ditt barn i babyskyddet. Lås upp handtaget med sidoknapparna och för det sedan bakåt. När babyskyddet står på golvet rekommenderar vi att handtaget placeras i fullt bakåtläge för att förhindra att det gungar.

Enkelt att ta av med CLICK & GO®-adaptrar
Basen är enkel att ta av, både från basenheten i bilen och från vagnen, och låter dig som förälder behålla en skonsam ergonomisk ställning. Med hjälp av handtaget på baksidan kopplar du loss babyskyddet och lyfter av det utan problem. 

Patenterad lutningsteknologi
Erbjuder en skönare och mer ergonomisk ställning för ditt nyfödda barn. Vår patenterade och integrerade lutningsteknologi gör det möjligt att justera sittställningen i förhållande till barnets längd. Barnets position förändras automatiskt när du justerar huvudstödet och ökar utrymmet i takt med att ditt barn växer. Även axelbanden justeras automatiskt när du ställer in huvudstödet. 

Insats för nyfödda
Speciellt utformad för att ge ditt spädbarn extra stöd. Insatsen för nyfödda, som följer med babyskyddet, gör det ombonat för din baby och utgör dessutom ett energiabsorberande skydd i händelse av krock.

Bekväma och moderna överdrag av bästa kvalitet 
Överdragens nya design är så modern och bekväm som den kan bli. Överdragen är nu tillverkade av ett ännu mjukare tyg som har en ännu bättre passform. Den höga kvaliteten innebär ännu mer bekvämlighet för ditt barn.

Avtagbart överdrag 
En bilbarnstol ska tåla mycket. Drycker kan spillas ut och små barn kan lätt bli åksjuka. Därför har vi tagit fram ett extraöverdrag som tål maskintvätt och dessutom är riktigt enkelt att sätta på och ta av – du behöver inte ens knäppa upp selen för att avlägsna skyddet. 

Solskydd
Solskyddet, med SPF 50+, skyddar mot såväl sol som vind, både i bilen och i barnvagnen. Fästpunkterna är bekvämt placerade på sidorna av handtaget så du enkelt kan bära babyskyddet även när solskyddet är uppfällt.


Installation

På bas - FLEX BASE ISENSE
Du kommer verkligen att uppskatta vår smarta babyskydds-bas vid de tillfällen då du vill ta ut eller lyfta in ditt sovande barn i bilen utan att riskera att väcka det. Basen monteras i bilen, och du tar loss samt fäster babyskyddet med ett enkelt handgrepp – utan krångel och utan att störa ditt barn. 

Bältad
Den här bilbarnstolen kan du installera med bilens trepunktsbälte, vilket är extra smidigt om du kommer att flytta stolen mellan olika bilar som inte alla har ISOFIX-fästen. Följ instruktionsguiden för att installera bilbarnstolen på rätt sätt. 

På chassit
Babyskyddet är enkel att använda tillsammans med din barnvagn – något som underlättar vardagen, inte minst de dagar då du och ditt barn ska in och ut ur i bilen flera gånger. Du lyfter helt enkelt ut babyskyddet med ditt barn fastspänt, klickar fast det på barnvagnen – och ni är redo! 

Specifikationer

 • Artikelnummer92029
 • EAN/GTIN4000984312355
 • MPN2000035071
 • CollectionBritax Premium Line
 • Högsta tillåtna vikt (kg)13
 • Rekommenderad ålder0-15 mån
 • Rekommenderad längd (cm)40-83
 • Vikt (kg)4.6
 • Höjd (cm)58
 • Längd (cm)67
 • Bredd (cm)44
 • Produktkategorier

Recensioner

Utvalt till dig