Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla dina köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Gravidbälte Izi Fix Besafe

Gravidbälte Izi Fix

639 kr
Online
Skickas omgående
Produkten är endast tillgänglig online

Information

BeSafe Gravidbälte underlättar ett tryggt resande för gravida och uppmuntrar bilbältesanvändningen under graviditet. Gravidbälte iZi FIX skyddar både modern och det ofödda barnet i händelse av en olycka och rekommenderas från den andra månaden av graviditeten.

Bältet stör inte den grundläggande säkerheten med 3-punkts bilbältet, utan det hjälper till att säkra höftbältet så att den alltid skyddar det ofödda barnet. BeSafe Gravidbälte iZi FIX är krocktestad för din säkerhet.

Gravidbälte iZi FIX har en modern fräsch ny design och bättre komfort än tidigare. Hållaren faller också framåt när produkten inte används för att göra det enklare att använda nästa gång.

BeSafe Gravidbälte iZi FIX kan installeras med ISOFIX fästen i passagerarsätet eller baksätet. Den kan också monteras med tillhörande rem i framsätet.

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig

BabyWorld använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för marknadsförings- och statistikändamål. Genom att fortsätta, förutsätter vi att du går med på att ta emot cookies från babyworld.se.

Läs mer