Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Bärsele Haven - Stone Basic Besafe
Bärsele Haven - Stone Basic Besafe

Bärsele Haven - Stone Basic

Färg: Stone Basic
Bärsele Haven - Stone Premium-LeafBärsele Haven - Cloud Premium-LeafBärsele Haven - Stone BasicBärsele Haven - Haze Premium-Leaf
695 kr
I webblager för omgående leverans

Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Information

Med Besafe Haven bärsele bär du alltid ditt barn på ett bekvämt och tryggt sätt. Bärselens smarta funktioner gör det enkelt att välja om du vill bära ditt barn inåt, utåt eller på ryggen.

Bärselen är enkel att använda och har tillverkats med ett stabilt,  och fuktabsorberande material i Tencel som formar sig efter barnet. Den patenterade Airgonomics™-luftkudden ger även ett bra stöd för barnet och fördelar vikten jämnt, samt ger en bra rygg- och höftposition när barnet sitter framåtvänt. Innovationen sitter i midjebältet som justeras enkelt och passar många olika storlekar. För att ditt barn ska få en optimal position kan de robusta dragkedjorna på framsidan användas.

Bärselen har också utrustats med ett nervikbart huvudstöd som ger ditt barn bra sikt och utrymme. Det mjuka och avtagbara solskyddet med UPF50+ fungerar både som skydd för solen och extra stöd för barnets nacke.

För att förhindra olyckor har besafe bärselen designats med patenterat Flex-Shape Buckle™ som automatiskt justerar sig efter din kroppsform. Bärselen är enkel att ta på och de vadderade dynorna skyddar även huden och minskar trycket. Bärselen har smidiga fickor för nycklar, bankkort eller andra mindre saker. En förvaringspåse ingår så att du enkelt kan ta med dig bärselen på nästa äventyr med familjen.


Maxvikt: 15 kg
Förvaringspåse för bärsele ingår
Yttermaterial: 96% polyester, 4% spandex
Innermaterial: 60% TENCEL™, 40% bomull
Tvättbar i maskin: Ja, när Airgonomics™-luftkudden tagits ut

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig