Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Bärsele Mini 3D Mesh - Greige Babybjörn
Bärsele Mini 3D Mesh - Greige Babybjörn
Bärsele Mini 3D Mesh - Greige Babybjörn
Bärsele Mini 3D Mesh - Greige Babybjörn
Bärsele Mini 3D Mesh - Greige Babybjörn

Bärsele Mini 3D Mesh - Greige

Färg: Greige
Bärsele Mini 3D Mesh - GråBärsele Mini 3D Mesh - SvartBärsele Mini 3D Mesh - Greige
1 159 kr
Tillfälligt slut i lager

Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Information

Bärsele Mini är en liten och enkel bärsele som du snabbt kan ta på för att bära din bebis i kortare stunder. Den är perfekt de första månaderna då barnet behöver mycket närhet alla tider på dygnet. Om ditt barn somnar i bärselen kan du enkelt öppna upp hela framstycket och lägga ner bebisen. De mjuka tygerna formar sig runt bebisens rygg, ben och höfter och ger bra stöd. Genom tyget kan du känna barnets position och ryggens naturliga c-kurva med händerna.

- Perfekt första bärsele för nyfödd
- Liten och enkel att ta på och av
- Mjuk och följsam


ÅLDER/VIKT
- 0–1 år
- Min 3,2 kg - max 11 kg
- Från 53 cm


Perfekt första bärsele för nyfödd
Bärsele Mini är en perfekt första bärsele speciellt anpassad för nyfödda bebisar som behöver mycket närhet. Du bär ditt barn högt uppe på bröstet så att barnet alltid känner dina hjärtslag.

Liten och enkelt att ta av och på
Bärsele Mini är vår smidigaste bärsele med bara ett fåtal justerbara spännen. Det gör att du snabbt kan ta på dig bärselen dag som natt för att trösta eller natta. Du kan enkelt knäppa upp bärselen och lossa hela framstycket för att lägga ner din sovande bebis. Steglös justering av bärselens storlek och huvudstöd gör att den lätt kan anpassas i takt med att ditt nyfödda barn växer.

Mjuk och följsam
De extra mjuka tygerna i Bärsele Mini gör det mysigt i bärselen och de är sköna mot din bebis känsliga hud. Bärselen formar sig kring barnets rygg, ben och höfter och ger bra stöd så att barnet sitter i en bekväm, ergonomisk position. Genom tyget kan du känna din bebis position och ryggens naturliga c-kurva med händerna.

Unika bärseletyger
Tygerna i Babybjörns bärselar är specifikt framtagna för Babybjörn och för att passa små bebisar. Våra mesh- och jerseybärselar är tillverkade i 3D-tyger som består av tre lager – en insida, en utsida och ett mellanlager. Istället för fyllning som kan göra bärselen varm består mellanlagret av en tunn enfibrig tråd. Det ger bärselen stadga som ett stoppat material men släpper samtidigt igenom luft så att den blir sval och skön när du bär.

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig