Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp*

Snabba leveranser

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
47 träffar
Populärast
Swingfix M i-SIZE - Space Black Britax
Britax
Swingfix M i-SIZE - Space Black
4 495 kr
Safe-Way M - Space Black Britax
Britax
Safe-Way M - Space Black
Nyhet
4 995 kr
+1
Baby-Safe 5Z2 - Space Black Britax
Britax
Baby-Safe 5Z2 - Space Black
2 995 kr
+5
Max-Safe Pro - Space Black Britax
Britax
Max-Safe Pro - Space Black
6 495 kr
+3
Max-Safe Pro - Jade Green Britax
Britax
Max-Safe Pro - Jade Green
6 495 kr
+3
HI-LINER - Space Black Britax
Britax
HI-LINER - Space Black
1 995 kr
+1
Komfortinlägg Britax
Britax
Komfortinlägg
299 kr
Baby-Safe 5Z2 - Jade Green Britax
Britax
Baby-Safe 5Z2 - Jade Green
2 995 kr
+5
iZi Twist M i-Size - Peak Mesh Besafe
Besafe
iZi Twist M i-Size - Peak Mesh
Förhandsboka
8 499 kr
Bilsätesförvaring Britax
Britax
Bilsätesförvaring
199 kr
Bilspegel - Grå Britax
Britax
Bilspegel - Grå
399 kr
Visar 24 av 47 produkter
12

Trygga och säkra resor med en bilbarnstol köp på BabyWorld

När det kommer till säkerheten för de små under bilresor är inget viktigare än en pålitlig och korrekt installerad bilbarnstol. På denna sida har vi på BabyWorld samlat bilbarnstolar som erbjuder sinnesfrid för dig som förälder, samtidigt som de säkerställer ditt barns skydd och komfort när du är på väg. Alla våra bilbarnstolar är utrustade med avancerade säkerhetsfunktioner för att skydda ditt barn i händelse av en olycka eller plötslig inbromsning. Från justerbara selesystem till sidokollisionsskydd, våra säten är designade för att minimera risken för skador och ge maximal säkerhet. Vi förstår att behoven för bilbarnstolar varierar beroende på ditt barns ålder och storlek. Vårt sortiment inkluderar bilbarnstolar som är lämpliga för spädbarn, småbarn och något äldre barn, vilket säkerställer en korrekt passform i varje skede av deras uppväxt. Välj mellan bakåtvända, framåtvända eller konvertibla bilbarnstolar för att möta familjens specifika behov.

Vanliga frågor

När ska jag byta till en framåtvänd bilbarnstol?

Övergången till en framåtvänd bilbarnstol sker vanligtvis när ett barn når de vikt- och längdgränser som anges av bilbarnstolstillverkaren. Det är viktigt att konsultera tillverkarens riktlinjer och lokala föreskrifter för specifika rekommendationer. Rekommenderade vikt- och längdgränser ska aldrig någonsin överskrivas.

Vad är skillnaden mellan en bakåtvänd och en framåtvänd bilbarnstol?

Bakåtvända bilbarnstolar är utformade för att, med hjälp av dess liggläge, skydda barnets huvud, nacke och ryggrad i händelse av krock. Framåtvända bilbarnstolar ger skydd med hjälp av en sele.

Hur säkerställer jag en korrekt installation av en bilbarnstol?

En korrekt installation är givetvis avgörande för effektiviteten hos en bilbarnstol. Följ tillverkarens anvisningar noggrant och konsultera ditt fordons instruktionsbok för specifika installationsriktlinjer. Överväg att låta en certifierad barnpassagerarsäkerhetstekniker kontrollera installationen för extra sinnesfrid - eller besök en av våra butiker. De hjälper gladeligen till.

Kan bilbarnstolar användas i vilket fordon som helst?

Bilbarnstolar är designade för att installeras olika i fordon. Vissa kräver ISOFIX, vissa enbart bälte och andra med hjälp av en bas. Det är dock viktigt att se till att bilbarnstolen kan installeras säkert i ditt specifika fordon. Kontrollera för kompatibilitet och beakta sätets dimensioner och installationskrav.