Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
0 träffar
Populärast
Visar 0 av 0 produkter

T-shirt & linnen till barn & baby

En snygg t-shirt kan förhöja looken på ett par vanliga byxor! Hos oss på BabyWorld hittar du ett brett urval av t-shirts och linnen för alla tillfällen. Välj mellan coola mönster, lång eller kort ärm och matchande plagg. Här shoppar du Mini Rodini, Livly, Geggamoja och andra märken med snabb leverans!

Sommarens bästa plagg

En fin och skön t-shirt måste vara sommarens bästa plagg? T-shirt passar till allt! Att slänga på sig efter badet, till shorts eller kjol. Hos oss hittar du enklare bas t-shirts såväl som designplagg från populära modekollektioner. Kika gärna runt och se om du vill matcha med byxor eller sköna leggings från samma märke.

God design och ekologiskt hela vägen

Mini Rodini trycker sin logga och tvättråd direkt på insidan av tyget för att undvika eventuellt obehag från en påsydd etikett. Det är god design tycker vi! Många av våra leverantörer jobbar med barnkläder i ekologiska material. Bra för miljön och bra för våra barns framtid. GOTS-certifiering innebär hela livscykeln från råvara till färdig textil. Krav ställs på textilfibern och på de kemikalier som används i bearbetningen men också på paketering, märkning och distribution. Och inte minst på arbetsförhållandena i fabriken.