Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

GuiderVarumärken
1 träffar
Populärast
Visar 1 av 1 produkter
1

Fina klänningar & tunikor till barn

Med en klänning blir varje dag till en fest! Hos oss hittar du mjuka och sköna vardagsklänningar och finklänningar till fest och kalas. I vårt utbud hittar du klänningar både med kort och lång ärm. Här hittar du svala sommarklänningar och klänningar som med ett par leggings till blir perfekta även när det blivit svalare ute. Shoppa klänningar från Mini Rodini, Enfants, Konges Slöjd, Geggamoja med flera!

Klänningar & tunikor för alla tillfällen

Sval bomull, söta volanger, rynk, plysch, brodyr, tyll och härliga mönster. På BabyWorld hittar du klänningar & tunikor för alla tillfällen! Älskar ditt barn också fina klänningar? I vårt breda utbud hittar du klänningar för alla tillfällen och årstider. Här hittar du vardagsplagg som passar till förskolan och hemma men även finare klänningar som passar till kalas och högtider. Filtrera om du vill se alla klänningar sorterade på varumärken.

Välj dina strider

I perioder kanske ditt barn vill ha klänning varje dag? Och varför begränsa klänning till enbart fest? Med ett par leggings eller tights till är en mjuk klänning ett skönt plagg som är lätt att leka i. Det går även att använda våra barnklänningar som tunikor tillsammans med byxor. Satsa på några vardagsklänningar och slipp bråket vid morgonens påklädning. I vårt fina utbud av klänningar hittar du klänningar i många olika utföranden och material. Som alltid handlar du tryggt hos oss med snabba leveranser!