Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken

CYBEX T-LINE
Säkerhet utan kompromiss

CYBEX T-LINE

Cybex är ett företag känt för att tillverka produkter som barnvagnar, bilbarnstolar och barnprodukter som syftar till att garantera säkerhet och komfort för såväl spädbarn som små barn. På den här sidan har vi samlat information om Cybex T-line. Serien består av babyskydd och bilbarnstolar som skapar valfrihet – bakåt- och framåtvänt.

CLOUD T i-SIZE

FRÅN NYFÖDD TILL UPP TILL 12 ÅR

Cybex T-Line bilbarnstolar erbjuder både exceptionell säkerhet och en känsla av lyxig komfort som följer med barnet genom resan från nyfödd upp till 12 år. Dessa bilbarnstolar är uppföljaren till den tidigare prisbelönta Z-Line-serien och har fortsatt att sätta höga standarder för både säkerhet och bekvämlighet.

VAD ÄR CYBEX T-LINE?

I T-line-serien ges föräldrarna friheten att välja mellan fyra olika bilbarnstolar. Produkterna kommer med en bred palett av färger och design och omfattar i ordning efter varandra tre huvudsakliga steg; ett babyskydd för nyfödd bebis, två olika bilbarnstolar för småbarn, en med inbyggd airbag och slutligen, en bilbarnstol med högre rygg för äldre barn.

Två av stolarna, Cloud T- i-Size och Sirona T i-Size erbjuds i färger (Plus) med förbättrat luftflöde. Stolarna är utrustade med ett 3D-nät som ökar andningsförmågan upp till sex gånger. Plus-serien har också ett sufflett med nätinlägg för att hålla ditt barn svalt och skyddat.

Varje bilbarnstol är speciellt utformad för att passa alla stadier av barnets tillväxt vilket säkerställer en smidig övergång mellan åldrar och kroppsstorlekar. Målet är att hjälpa familjer i alla stadier genom att tillgodose varje enskild familjs behov.

STEG 1 – CLOUD T i-SIZE

Cloud T i-Size babyskydd är det ultimata allround-babyskyddet för bekväma och flexibla resor med ditt barn - både inuti och utanför bilen. Cloud T i-Size har en innovativ lutningsteknik som har satt nya standarder för ergonomisk bekvämlighet. Babyskyddets lutande gångjärn, beläget i höftområdet, möjliggör ett samtidigt tillplattat rygg- och benstöd, vilket skapar en optimal liggställning. Vid ompositionering förhindras barnets huvud att falla framåt, vilket garanterar obegränsad andning. Cloud T i-Size är den perfekta följeslagaren för varje steg på vägen.

RESESYSTEM

I kombination med en barnvagn kan Cloud T i-Size fällas ut till fullt liggläge. Positionen ger ergonomisk komfort på språng. Stolen erbjuder en tillbakalutad position när den används med basen Base T i bilen, vilket ger en bekväm och säker åktur. Som del i ett resesystem ger Cloud T i-Size full flexibilitet genom att erbjuda ett enastående, ergonomiskt liggläge. Babyskyddet går även att fästa på chassit till din Cybex barnvagn.

HÖJDPUNKTER

• 25 % mer sidokollisionsskydd
• Växer med barnet
• Fullständigt solskydd med XXL-sufflett
• Bakåtvänd
• Ergonomiskt liggläge

SPECIFIKATIONER


Maxlängd

45 – 87 cm, från nyfödd upp till cirka 24 månader

Maxvikt

13 kg

Produktmått

Längd: 645 mm
Bredd: 440 mm
Höjd: 380-600 mm

Produktvikt

4,5 kg

STEG 2 – SIRONA T i-SIZE

Sirona T i-Size - det perfekta resesällskapet för dig och ditt barn. Stolen erbjuder överlägsen kvalitet, avancerad funktionalitet och en innovativ design som prioriterar ditt barns säkerhet och komfort. Stolen är utrustad med energiabsorberande material och sidokrockskydd för att minska risken för skador vid en kollision.

För att säkerställa maximal komfort för barnet, har Sirona T i-Size en justerbar lutningsfunktion och nackstöd som kan anpassas efter barnets tillväxt. Stolen är utformad med enkel installation i åtanke, och den kan vara kompatibel med ISOFIX-systemet för extra stabilitet. För nyfödda kan du använda ett spädbarnsinlägg för att ge extra stöd och säkerhet.

EGENSKAPER

En av de framstående egenskaperna hos Sirona T är dess förmåga att rotera 360 grader med hjälp av basenheten T Base. Detta gör det möjligt att enkelt vända stolen för att placera barnet i eller ur stolen samt för att justera sitt- och viloläge med enkelhet.

HÖJDPUNKTER

• Upp till 50% högre säkerhet
• Klädsel som andas
• 25% mer sidokollisionsskydd
• Komfort under långa resor
• Intuitiv installation och förankring

SPECIFIKATIONER


Maxlängd

45 – 105 cm, från nyfödd upp till cirka 4 år

Maxvikt

18 kg

Produktmått

Längd: 715 mm
Bredd: 430 mm
Höjd: 680 mm

Produktvikt

15 kg

STEG 2 – ANORIS T i-SIZE

Titta bak på ditt barn genom backspegeln med vetskapen om att Cybex Anoris T i-Size håller hen säker. Öka din passiva säkerhet och komfort med en framåtvänd barnstol som gör det smidigt att upprätthålla ögonkontakt med barnet.

Anoris T i-Size erbjuder en betydande ökning av säkerhet jämfört med liknande bilbarnstolar, med möjlighet till trygga framåtvända resor och möjligheten att ha interaktion med ditt barn. Detta uppnås genom användningen av en banbrytande integrerad helkroppsairbag som ger upp till 50 % mer skydd.

EGENSKAPER

Anoris T i-Size är den första bilbarnstolen i världen med en inbyggd airbag för helkroppsskydd. Det gör det möjligt för ditt barn att resa säkert framåtvänt från 15 månader till 6 år, vilket är hela två år längre än någon jämförbar bilbarnstol på marknaden.

När din lilla resenär har vuxit ur sitt babyskydd är Anoris T i-Size det perfekta valet för att fortsätta resan. Med airbag-tekniken erbjuder stolen extra säkerhet, komfort i framåtvänt läge och ett bekvämt åkande.

HÖJDPUNKTER

• Inbyggd airbag som ger upp till 50 % bättre skydd än vid vanligt framåtvänt åkande
• Direkt interaktion med ditt barn
• Förbättrat benutrymme och mindre åksjuka
• Maximal komfort för ditt växande barn, upp till 6 års ålder
• Säker och enkel installation
• Centrala LED-indikatorer till kontrollera att sätet är installerat och ditt barn sitter säkert
• LSP – 25 % mer sidokollisionsskydd

SPECIFIKATIONER


Maxlängd

76 – 115 cm, 15 månader upp till cirka 6 år

Maxvikt

21 kg

Produktmått

Längd: 614 mm
Bredd: 440 mm
Höjd: 662 mm

Produktvikt

12 kg

STEG 3 – SOLUTION T i-FIX

Om bara allt kunde bestå lika länge som en Solution. Med en otrolig livslängd på nio år kommer bilbarnstolen Solution T i-Fix att vara en konstant följeslagare genom barndomen – ända tills ditt barn fyller 12.

EGENSKAPER

Bilstolen har säkerhetsfunktioner såsom ett patenterat lutande nackstöd som hjälper till att hålla barnets huvud i en säker position under hela resan och avancerat linjärt sidokrockskydd. Ett justerbart nackstöd och automatisk breddjustering gör att du kan reagera på plötslig tillväxt. Och ett kylluftsventilationssystem håller åkturer bekväma året runt.

HÖJDPUNKTER

• Avancerat sidokollisionsskydd
• Enkel installation
• Extra stabilitet
• Allround luftventilation
• Patenterad liggande nackstöd

SPECIFIKATIONER


Maxlängd

100 - 150 cm, från 3 år upp till 12 års ålder

Maxvikt

50 kg

Produktmått

Längd: 390 mm
Bredd: 505 mm
Höjd: 625 mm

Produktvikt

7,2 kg

Cybex T-Line-presentation

Nedan video ger en presentation av några funktioner hos Cybex T-Line-sortimentet. Videon introducerar bilstolarnas funktioner, montering samt hur stolarna kan anpassas allteftersom barnet växer.

Var god godkänn marknadsföringscookies för att se videon.

Vanliga frågor

Hur många stolar innefattar T-line?
Cybex T-line innefattar 4 olika stolar inklusive babyskydd och bilbarnstol:

Steg 1:
Cloud T I-Size

Steg 2:
Sirona T I-Size
Anoris T I-Size

Steg 3:
Solution T I-Fix
Vad har Cloud T i-Size för maxvikt?
Barnet får väga max 13 kg.
Går det att fästa Cybex Cloud T i-Size på ett chassi?
Absolut! Med hjälp av en adapter erbjuds du en säker och enkel anslutning mellan din bugaboo buffalo eller bugaboo fox samt ditt babyskydd. Med click and go-systemet går det snabbt och enkelt att flytta barnet från bilen till vagnen.

Du hittar adapter här.
Vad har Sirona T i-Size för maxvikt?
Barnets vikt får inte överstiga 18 kg.
Vad har Anoris T i-Size för maxvikt?
Barnet får inte överstiga en vikt på 21 kg.
När kan barnet börja använda Solution T i-Fix?
Barnet kan börja använda bilbarnstolen Solution T i-Fix när hen fått en längd på över 100 cm och är cirka 3 år gammal.
Hur länge kan mitt barn åka i Solution T i-Fix?
Barnet ska inte åka i Solution T i-Fix längre än till 12 års ålder och får inte väga mer än 50 kg.
Hur väljer jag mellan Sirona T i-Size och Anoris T i-Size?
Det beror på vad er familj föredrar. Överväg vad du som förälder värdesätter och välj bilbarnstol där efter.

Sirona T i-Size gör det möjligt att åka bakåtvänd från nyfödd upp till cirka 4 års ålder, medan Anoris T i-Size låter barnet åka framåtvänd från 15 månader tupp till cirka 6 år.

Ha även barnet i beaktning när du väljer bilbarnstol - vad passar er bebis bäst?
Vilken bas är kompatibel med Cloud T i-Size och Sirona T I-Size?
Både Cloud T i-Size och Sirona T I-Size är kompatibel med Basenhet T.
Vilka bilbarnstolar i T-line serien går att rotera?
Cloud T I-Size och Sirona T I-Size går med hjälp av Basenhet T att rotera för enkel på- och avstigning.

Till toppen av sidan