Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken

Säkerhet

Innehåll: Säkerhet för ditt barn

När barnen väl börjar lära sig att krypa och gå förändras plötsligt tillvaron hemma. Från att ha varit ett tryggt hem väntar nu faror där man minst anar dem. Barn är nyfikna av naturen och älskar att öppna skåp och lådor. För att minimera risken för att barnen ska hitta farliga föremål som knivar i köket, är det alltid bra att investera i barnsäkra lådor. Här kan du hitta mängder av smarta produkter för barnsäkerhet i hemmet som bland annat dubbel dörrspärr till skåp, kontaktskydd och skåpslås.

Hemmet

Lika självklart som spjälsäng för de yngre och att borsta tänderna för de äldre barnen är alla annan säkerhet för ert barn. Dagen ert barn börjar greppa om saker ser man allt de inte ska stoppa i munnen och dagen de tar sina första steg börjar man se alla vassa kanter. Hemmet är och ska vara den trygga platsen för hela familjen, men för de minsta kan det finnas saker ni vuxna inte tänkt på förut. Två produkter som verkligen kan underlätta är det här hörnskyddet och det här klämskyddet!

Babyvakter

En barnvakt ni kan lita på är ett otroligt hjälpmedel för småbarnsföräldrar. Den erbjuder trygghet och frihet för dig som förälder i och med att du kan ha koll på ditt barn men ändå inte behöver vara i samma rum hela tiden. Babyvakten består vanligtvis av en babyenhet och en föräldraenhet, i babyenheten sitter en känslig mikrofon och ibland en liten mörkerkamera och i föräldraenheten en liten mikrofon och ibland en skärm ifall babyenheten har kamera. Många nyare modeller innehåller bara en babyenhet medan föräldraenheten är din telefon - för att inte behöva fler prylar. Babyenhetens mikrofon och kamera ifall det finns aktiveras vid rörelse och ljud som sedan skickas till föräldraenheten så att du vet ifall du behöver gå in till ditt barn eller som det bara var nattligt gny - som barn ofta gör i sömnen.

Huvudskydd

Barn och inte minst bebisas är ömtåliga, något de själva absolut inte förstår! Att ramla och slå i huvudet är därför tyvärr ingen omöjlighet, men för att minimera riskerna finns det praktiska hjälpmedel. När små barn tar sina första staplande steg finns det alltid en liten risk att de ramlar och slår sig, en populär produkt som kan dämpa oron hos dig som förälder är huvudskyddet, som är en vadderad mössa som skyddar barnets huvud vid en eventuell stöt. Dessa finns i en rad utföranden och storlekar för att passa de allra flesta lekfulla barn!