Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Produkter
Mina sidor
GuiderVarumärken
Multilås 2-pack Babydan
Multilås 2-pack Babydan
Multilås 2-pack Babydan
Multilås 2-pack Babydan
Multilås 2-pack Babydan
Multilås 2-pack Babydan

Multilås 2-pack

119 kr
I webblager för omgående leverans

Fri frakt över 499:-

365 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Bonus på alla köp

Information

Multilås hjälper dig att känna dig lugn medan ditt barn rör sig runt i hemmet. Detta barnsäkra lås är starkt, hållbart och enkelt för vuxna att använda med en hand. Låset är konstruerat för att hålla små barn ute från skåp, lådor med mera, och det är svårt för ett litet barn att öppna och använda det. Multilåset är perfekt för köksskåpsluckor, städskåp, kylskåp och frysar, tvättskåp, garderober, laminerade möbler, glas- och spegelskåp och till och med för bolltråg och toalettlock. Installation och användning är enkel. Det krävs inga verktyg, så du behöver inte borra hål i dina möbler. Det är lätt att montera och installera. Med de starka självhäftande kuddarna kommer säkerhetsanordningen att hålla i flera år och kommer inte att skada din inredning när det är dags att ta bort den.

Specifikationer
  • Kolla på videoguiden för korrekt och enkel installation. Ladda ner Onbox-appen och skriv in koden: 8587
  • Stöt- och kemikalietestad och godkänd av TÜV enligt säkerhetsstandarden EN 16948.
  • No-Mess säkerhetslås – varje lådlås levereras med en Lohmann DuploCOLL® självhäftande kudde. Den sitter säkert tills du är redo att ta bort den, utan att lämna några skador.
  • Flexibel och justerbar – dessa barnsäkra skåplås har remmar som kan justeras i längd. Du kan använda dem på ditt kylskåp, skåp, lådor eller andra möbler i ditt hem som barn ofta leker med.
  • BabyDan strävar efter att maximera återvinning och uppnå noll avfall. Denna säkerhetsanordning är tillverkad med 70 % förbrukarinnehåll från produktionen. Produktionen drivs med el från vindkraftverk.
  • Vi packar våra lås i miljömedvetna lådor - Cradle to Cradle Certified® Silver. Designad för återvinning och fri från skadliga ämnen.
  • BabyDan har vunnit två designpriser för Multilås.
  • Varje låda innehåller 2 Multilås.

Specifikationer

Recensioner

Utvalt till dig